GEW arrangemnet

Udvikling af din kundeplatform

V. GLOBAL-Network

Eventet er afholdt
Markedsføring
Networking
Strategi
Salg

Kunder går aldrig af mode! Specielt de 'rette' kunder. Det billigste -og smarteste er, at satse på at udvikle "livstidskunder" eller i hvert fald langtidsholdbare kunder. (Det giver i sig selv nye kunder). Det kræver almindeligvis en 10 x indsats for at få én ny kunde sammenholdt med at fastho...

Læs mere i fanen "Om eventet".

  • Om eventet
  • Oplægsholdere (keynotes)
  • Tid og sted
  • Mere info

Kunder går aldrig af mode! Specielt de 'rette' kunder.

Det billigste -og smarteste er, at satse på at udvikle "livstidskunder" eller i hvert fald langtidsholdbare kunder. (Det giver i sig selv nye kunder). Det kræver almindeligvis en 10 x indsats for at få én ny kunde sammenholdt med at fastholde/udvikle en nuværende kunde. (Hvad er smartest)? 

De fleste virksomheder har -over tid -behov for tilgang af nye kunder, men må ikke glemme kundeudvikling og kundeloyalitet i jagten på nye kunder. Kundetilfredshedsanalyser er en diskutabel størrelse, hvis ikke den er baseret på reel kundeviden om kundeloyalitet.

Denne viden får du
1. Struktureret gennemgang af "Salgs -og kundeudviklingsstrategier"
2. Forslag til, hvordan du laver en udviklingsplan for din kundeplatform.
3. 7 sammenfattende råd til din egen fremdriftsplan

Vi er et salgs- og erhvervsnetværk, som har valgt dette møde til at hjælpe dig godt på vej. Arrangementet er begrænset til 10 pladser, da den normale netværksgruppe også deltager. For at deltage, skal du have din egen virksomhed, eller forvente at have startet virksomheden indenfor 3 måneder.

Jørgen Søndergaard
Prof. Bestyrelsesformand
JS Consult

Jørgen Søndergaard har en blandet erfaring af en finansiel/økonomisk samt salgs -og markedsføringsmæssig  baggrund. Hertil en betydelig erfaring i ledelse og bestyrelsesarbejde.

Jørgen Søndergaard rådgiver med fokus på bl.a.:
Strategi – forretningsudvikling , Ledelsessparring samt salgs -og kundeudvikling.
”Hvad gør de andre? – Så gør vi noget andet”

Eventet er afholdt.

Eventet er afholdt

Kontaktpersoner

Jan Brøgger
jb@GLOBAL-Network.com
Tlf. +45 22 46 42 63