GEW arrangemnet

Hvorfor bruge ti- tusindvis af kroner på rådgivning, -kan det undværes?

V. GLOBAL-Network

Eventet er afholdt
Networking
Strategi
Salg
Andet

Hvorfor bruge ti- tusindvis af kroner på rådgivning, -kan det undværes? Nogle gange ja, andre gange er det de dummeste penge at spare. Vi er et salgs- og erhvervsnetværk, som har valgt dette møde til at hjælpe dig godt på vej, med temaet. ”Hvorfor bruge ti- tusindvis af kroner på rådg...

Læs mere i fanen "Om eventet".

  • Om eventet
  • Oplægsholdere (keynotes)
  • Tid og sted
  • Mere info

Hvorfor bruge ti- tusindvis af kroner på rådgivning, -kan det undværes?
Nogle gange ja, andre gange er det de dummeste penge at spare. Vi er et salgs- og erhvervsnetværk, som har valgt dette møde til at hjælpe dig godt på vej, med temaet.
”Hvorfor bruge ti- tusindvis af kroner på rådgivning, -kan det undværes?”

Mød uforpligtende en række erhvervsfolk fra Kolding, som til hverdag driver deres egen virksomhed, og hør deres bud på hvor rådgivere bør hjælpe, og hvor du måske kan spare penge.

Arrangementet afholdes som et netværksmøde, hvor du lærer alle at kende og har mulighed for også at præsentere din virksomhed / dit produkt, ved hvem, det er måske her du finder din næste kunde eller samarbejdspartner.

Arrangementet er begrænset til 10 pladser, da den normale netværksgruppe også deltager. For at deltage, skal du have din egen virksomhed, eller forvente at have startet virksomheden indenfor 3 måneder.

Jan Brøgger

Mødeleder ved arrangementet
Og stifter af GLOBAL-Network
Se linkedin

Eventet er afholdt.

Eventet er afholdt

Kontaktpersoner

Jan Brøgger
jb@GLOBAL-Network.com
Tlf. +45 22 46 42 63