GEW arrangemnet

WEBINAR: Få opskriften på en simpel søgekampagne med Google Ads

V. Geniewords

Eventet er afholdt
Markedsføring
Andet

MED GOOGLE ADS ER DU SYNLIG, NÅR NYE KUNDER LEDER EFTER DIN SERVICE Med Google Ads bliver du set af kunderne i samme øjeblik, de søger på Google efter de ting, du tilbyder. Mere end 65% af folk der søger på nettet, klikker på en Google Ads-annonce for et produkt eller en service. Det g...

Læs mere i fanen "Om eventet".

  • Om eventet
  • Oplægsholdere (keynotes)
  • Tid og sted
  • Mere info

MED GOOGLE ADS ER DU SYNLIG, NÅR NYE KUNDER LEDER EFTER DIN SERVICE

Med Google Ads bliver du set af kunderne i samme øjeblik, de søger på Google efter de ting, du tilbyder.

Mere end 65% af folk der søger på nettet, klikker på en Google Ads-annonce for et produkt eller en service. Det gør Google Ads til en af de stærkeste platforme, hvor du kan skaffe nye kunder.

WEBINARET ER FOR DIG, DER ER HELT GRØN I GOOGLE ADS

Webinaret er for dig, der er i tvivl om hvordan du bedst kommer i gang med at lave kampagner i Google Ads. Det kan være fristende at oprette én kampagne og skyde alle sine søgeord ind i den. Men strukturen og opbygningen af dine kampagner er altafgørende for, om du får kunder eller ej.

På dette webinar gennemgår Rasmus Bækdal fra GenieWords opskriften på en simpel søgekampagne, der giver dig kunder. Du lærer hvordan du strukturerer dine kampagner, vælger de rigtige søgeord, skriver gode annoncetekster og vælger de rigtige udvidelser.

Under webinaret kan du sidde og arbejde i din egen Google Ads-konto, og du kan pause webinaret undervejs og spole tilbage.

 

Eventet er afholdt.

Eventet er afholdt