GEW arrangement

Hvordan får man flere studerende til at gå i praktik i sin egen eller andres startup?

V. Fonden for Entreprenørskab

Eventet er afholdt
Impact
Innovation
Strategi

Myten om, at universitetsstuderende ikke kan få akademisk lærdom ved at være i praktik i startups skal punkteres. Det skal være mere almindeligt at tænke, at man også kan komme i praktik i sin egen, eller i en andens startup - og få ECTS for det. StartUp i Praksis er et stort EU-støttet p...

Læs mere i fanen "Om eventet".

  • Om eventet
  • Oplægsholdere (keynotes)
  • Tid og sted
  • Mere info

Myten om, at universitetsstuderende ikke kan få akademisk lærdom ved at være i praktik i startups skal punkteres. Det skal være mere almindeligt at tænke, at man også kan komme i praktik i sin egen, eller i en andens startup - og få ECTS for det.

StartUp i Praksis er et stort EU-støttet projekt, der udvikler ECTS-givende projektorienterede forløb (praktik) på 5 universiteter, forankret i studentervæksthusene. I webinaret vil projektleder Jesper Risom fra Fonden for Entreprenørskab gøre status på resultater og erfaringer. Og give bud på hvordan praktik i startups kan være et nyt håndtag, som ledelserne kan dreje på for at understøtte mere sammenhæng mellem curriculære og ekstra-curriculære I&E aktiviteter. Det kan også være et håndtag til at øge diversiteten blandt studerende i startupmiljøet. Og til at få flere dimittender til at se startups som mulige arbejdspladser.

Projektleder Jesper Risom fra Fonden for Entreprenørskab.

Eventet er afholdt.

Eventet er afholdt

Kontaktpersoner

Jesper Risom
jesper@ffefonden.dk
Tlf. 23394266