GEW arrangemnet

Gratis Rådgivning til iværksættere

V. FONDEN BUSINESS KOLDING

Eventet er afholdt
Andet

Gratis Rådgivng afholdes i Pakhuset hver torsdage kl. 16-18. Gratis Rådgivning for alle der har en god idé og tænker på at starte egen virksomhed. I Pakhuset er der torsdage kl. 16-18 Gratis Rådgivning for alle der har en god idé og tænker på at starte egen virksomhed. Er du ude over ivær...

Læs mere i fanen "Om eventet".

  • Om eventet
  • Oplægsholdere (keynotes)
  • Tid og sted
  • Mere info

Gratis Rådgivng afholdes i Pakhuset hver torsdage kl. 16-18. Gratis Rådgivning for alle der har en god idé og tænker på at starte egen virksomhed.

I Pakhuset er der torsdage kl. 16-18 Gratis Rådgivning for alle der har en god idé og tænker på at starte egen virksomhed. Er du ude over iværksætterstadiet, men har brug for rådgivning eller sparring er du naturligvis også velkommen. Alle kan få rådgivning – fra den spæde idé til den etablerede iværksætter, uanset om du bor i nærområdet, eller om du skal køre længere, er du velkommen. Er du studerende og ønsker du at gøre brug af tilbuddet ifm. en opgave, er du også velkommen til det. De fleste går fra Gratis Rådgivning med ro i maven, svar på spørgsmålene og en hel masse, de skal hjem at arbejde videre med. Det er glade, tilfredse og inspirerede mennesker, der forlader Gratis iværksætterrådgivning – og har du lyst til det, skal du være velkommen! Over 50 forskellige professionelle rådgivere, som du hver torsdag kan du møde 4 af.

Eventet er afholdt.

Eventet er afholdt