Hold dig opdateret!
Tilmeld dig Danske Iværksætteres nyhedsbrev, og få de seneste nyheder om aktiviteter og events fra GEW Danmark og GEW-netværket direkte i din indbakke.
Vi bruger cookies til at hjælpe dig med at navigere effektivt og udføre visse funktioner. Du finder detaljerede oplysninger om alle cookies under hver samtykkekategori nedenfor.
De cookies, der er kategoriseret som "nødvendige", gemmes i din browser, da de er essentielle for at aktivere webstedets grundlæggende funktionaliteter....
Nødvendige cookies er påkrævet for at aktivere de grundlæggende funktioner på dette websted, såsom at give sikkert login eller justere dine samtykkepræferencer. Disse cookies gemmer ingen personligt identificerbare data.
Funktionelle cookies hjælper med at udføre visse funktioner såsom at dele indholdet af webstedet på sociale medieplatforme, indsamle feedback og andre tredjepartsfunktioner.
Analytiske cookies bruges til at forstå, hvordan besøgende interagerer med hjemmesiden. Disse cookies hjælper med at give oplysninger om målinger såsom antallet af besøgende, afvisningsprocent, trafikkilde osv.
Præstationscookies bruges til at forstå og analysere de vigtigste præstationsindekser på webstedet, hvilket hjælper med at levere en bedre brugeroplevelse for de besøgende.
Annoncecookies bruges til at give besøgende tilpassede annoncer baseret på de sider, du tidligere har besøgt, og til at analysere effektiviteten af annoncekampagnerne.
Tilmeld dig Danske Iværksætteres nyhedsbrev, og få de seneste nyheder om aktiviteter og events fra GEW Danmark og GEW-netværket direkte i din indbakke.
Tag med Søren Ejlersen, kok og medstifter af Årstiderne, på en rejse ind i hans grønne eventyr.
Denne aften vil du komme med på en undersøgende opdagelsesrejse og få indsigt i, hvordan hans iværksættereventyr med både Årstiderne og Haver til Maver og andre universer blev startet.
Søren vil komme med forslag til, hvordan du kan få mere grønt ind i hverdagen og perspektiver på dét at samles omkring måltiderne. Han vil gennem oplægget fremhæve forskellige highlights fra sine 25 års erfaring, der har haft betydning for hans forståelse for ‘at leve grønt’. Her berører han hvordan det grønne køkken er både klimaenligt, æstetisk og sundt.