GEW arrangement

Værktøjskursus: Eksportsalg – forstår du dine kunders behov?

V. Erhvervsrådet

Eventet er afholdt
Innovation
Salg
Andet

Er du i gang på eksportmarkedet og salget går langsommere end du havde forestillet dig? Synes du din forhandler har alenlange lister med undskyldninger for, hvorfor de ikke kan komme igennem? Så er det måske fordi du ikke ”helt ind til kernen” forstår din kundes behov og hvordan jeres produ...

Læs mere i fanen "Om eventet".

 • Om eventet
 • Oplægsholdere (keynotes)
 • Tid og sted
 • Mere info

Er du i gang på eksportmarkedet og salget går langsommere end du havde forestillet dig? Synes du din forhandler har alenlange lister med undskyldninger for, hvorfor de ikke kan komme igennem? Så er det måske fordi du ikke ”helt ind til kernen” forstår din kundes behov og hvordan jeres produkt/ydelse skaber værdi for dem under de rammebetingelser, der er på det pågældende marked. 

Konkurrencen er typisk hårdere udenfor vores hjemmemarked, hvilket gør det bydende nødvendigt for dig at forstå kundernes situation og vide hvordan jeres produkt/ydelse hjælper kunderne til at blive mere succesfulde i deres forretning. Og ikke mindst, så er det svært at vælge den rigtig partner – og hjælpe dem til at blive succesfuld i salget af dit produkt. Ikke mindst hvis du ikke har styr på kundesegmenterne for hvem, dit produkt bringer en særlig værdi. 

På dette værktøjskursus vil Charlotte Nytoft fra CNR-Consulting give en række gode råd og værktøjer til hvordan du kan skabe forståelse for dine kunders behov, og vi kommer omkring disse spørgsmål:

 • Hvor stort er markedet/behovet for dit produkt? 
 • Hvad er ”driveren” på markedet – hvad er dit kundesegments største ”pain”?
 • Har du styr på dit værditilbud. Sidder din ”Value Proposition” lige i skabet? 
 • Ved du hvorfor dine eksisterende kunde(segmenter) køber hos dig? 
 • Hvordan hjælper dit produkt kunderne til en bedre bundlinje? 
 • Hvordan er konkurrentsituationen på det marked du har i kikkerten? 
 • Er din prissætning på markedet attraktiv (avancebaseret prisfastsætning vs. Værdibaseret prisfastsætning)? 
 • Hvad er vigtigt når du vælger en partner? Og hvordan sikrer du dig at det er den rigtige til at møde netop de kunder, for hvem dit produkt bringer en særlig værdi. 

Du vil gå hjem fra kurset med en større forståelse af, hvad der skal til for at få succes med eksportsalg, og hvordan du kommer videre med et salg, der er gået i stå eller en partner der ikke fungere. Hvis du står og skal i gang med at eksportere, så vil du også kunne deltage og få værdifuld viden med hjem. 

Det du skal vide:

Gratis for erhvervsrådets medlemmer/ Kr. 895 for ikke-medlemmer.

Medlemmer af Erhvervsrådet kan deltage gratis med to medarbejdere pr. arrangement.


Evt. fotos fra arrangementet kan blive brugt i vores markedsføringsmateriale og på vores digitale platforme. De registrerede oplysninger bruges til navneskilte, deltagerlister mv. Deltagerlisten bliver gemt i vores database til intern statistik.

Se hvordan vi beskytter dine data her

Eventet er afholdt.

Eventet er afholdt