GEW arrangement

IværksætterBASIS

V. Erhvervshus Sjælland

Tirsdag d. 6 december 2022 kl. 08.30-09.30
Digitalisering
Markedsføring
Networking

ONLINE: Har du en forretningsidé- eller drøm? Er det første gang, du starter egen virksomhed? Få en generel introduktion til de vigtigste emner, du skal have styr på, herunder de formelle krav til oprettelse af virksomhed, og de forpligtelser, du har som stifter. Du bliver introduceret til grun...

Læs mere i fanen "Om eventet".

  • Om eventet
  • Oplægsholdere (keynotes)
  • Tid og sted
  • Mere info

ONLINE: Har du en forretningsidé- eller drøm? Er det første gang, du starter egen virksomhed? Få en generel introduktion til de vigtigste emner, du skal have styr på, herunder de formelle krav til oprettelse af virksomhed, og de forpligtelser, du har som stifter. Du bliver introduceret til grundlæggende viden om bl.a. virksomhedsformer, bogføring, moms, skat og jura.

Hvem kan deltage?

IværksætterBASIS er til dig, der overvejer at starte virksomhed eller som lige har CVR-registreret. Det er for dig, der gerne vil have et overblik over, hvad du som minimum skal have styr på.

Hvordan deltager du?

IværksætterBASIS afholdes som en online spørgesession, hvor du inden selve online mødet, skal have skal have set den  ca. 1 time lange video. 

Link til video udsendes ved tilmeldelse. 

Forbered de spørgsmål du har og stil dem til vores Forretningsudvikler i online mødet.

Spørgesession indeholder i sig selv ikke undervisning, men giver dig mulighed for at stille spørgsmål.
Vær opmærksom på, at detaljerede regnskabstekniske, moms-relaterede eller juridiske spørgsmål ikke kan besvares i spørgetimen, da det kræver special-ekspertise og rådgiveransvar, som eksterne revisorer og advokater besidder.


Efter deltagelse på IværksætterBASIS, kan du deltage på IværksætterSUCCES. Dette er en fysisk workshop, hvor vi går mere i dybden med de emner, der presser sig på som det næste: Hvordan kommer du ud på markedet, og hvordan får du dine første kunder?

Tirsdag d. 6 december 2022 kl. 08.30-09.30

Link til tilmelding eller online deltagelse:

https://ehhs.dk/content/ydelser/ivaerksaetterbasis/5b01a439-b48b-4dde-95b6-0bdbe2e785d2/?pk_vid=8c73a0776759ce0e166869363562f08d

Online 


Tilmeld dig event