GEW arrangemnet

Seminar: International vækstkapital - Intro

V. Erhvervshus Midtjylland

Eventet er afholdt
Strategi
Funding
Salg
Andet

Har din virksomhed behov for vækstkapital (+10 millioner) for at føre jeres internationale vækststrategi ud i livet? Kom med på dette forløb om international kapitalfremskaffelse. Seminaret er step 1 i et sammensat forløb om international kapitalfremskaffelse, hvor du får overblik over mulig...

Læs mere i fanen "Om eventet".

  • Om eventet
  • Oplægsholdere (keynotes)
  • Tid og sted
  • Mere info

Har din virksomhed behov for vækstkapital (+10 millioner) for at føre jeres internationale vækststrategi ud i livet? Kom med på dette forløb om international kapitalfremskaffelse.

Seminaret er step 1 i et sammensat forløb om international kapitalfremskaffelse, hvor du får overblik over muligheder, risici og krav til samarbejde med investorer i denne fase - og særligt internationale investorer. På baggrund af din virksomheds forretningsplan og vækststrategi samt jeres geografiske overvejelser, giver seminaret dig mulighed for at finpudse investorprofilen og dermed sikre, at I arbejder i den rigtige retning ift. næste investering.

Seminaret er step 1 i et sammensat forløb om international kapitalfremskaffelse, hvor du får overblik over muligheder, risici og krav til samarbejde med investorer i denne fase - og særligt internationale investorer.

På baggrund af din virksomheds forretningsplan og vækststrategi samt jeres geografiske overvejelser, giver seminaret dig mulighed for at finpudse investorprofilen og dermed sikre, at I arbejder i den rigtige retning ift. næste investering.

Seminaret består af disse hovedoverskrifter:

  • Overblik over kapitalmiljøet, herunder investorkapital
  • Værdiansættelse i teori og praksis
  • International vækstkapital, herunder forskellene mellem dansk og international investering

Målet med seminaret er at give dig et overblik over, hvad der skal til, for at netop din virksomhed kan få en succesfuld rejse mod et samarbejde med internationale investorer – organisatorisk, økonomisk og mentalt.
Du får en realistisk tilgang til værdiansættelse, så du fremstår seriøs over for investor og undgår at sætte din pris for lavt eller for højt. Du vil i videst muligt omfang kunne relatere teori og praktiske eksempler til din egen virksomhed. Desuden får du mulighed for at skabe dig et netværk med de øvrige virksomheder og rådgivere, både under og efter forløbet.

Du skal være forberedt på, at vi inddrager din egen virksomheds problemstillinger løbende for så vidt muligt at udfordre alle de deltagende virksomheder og give konkrete råd med hjem. Seminaret vil være baseret på dialog, erfaringsudveksling og samarbejde.

Inden påbegyndelse af seminaret skal du fremsende din vækstplan inkl. budgetter til rådgiver samt forberede din elevatortale: Hvem er du, dine foreløbige vækstmål, hvorfor deltager du? (max. 3 min.).

Seminaret arrangeres af Erhvervshus Midtjylland og gennemføres af Beierholm.

 

Det er gratis at deltage.

Du kan deltage, hvis du har mellem 5-249 ansatte og vækstambitioner for din SMV. Dit CVR-nr. skal være over 3 år og registreret i region Midtjylland.

Seminaret er en del af ”Program for Virksomhedsudvikling”, administreret af Erhvervshus Midtjylland og finansieret af Region Midtjylland.

 

Eventet er afholdt.

Eventet er afholdt