GEW arrangemnet

Masterclass - Crowdfunding - sådan gør du!

V. Erhvervshus Midtjylland

Eventet er afholdt
Funding

Bliv godt klædt på til at komme i gang med crowdfunding. Crowdfunding er et relativt nyt begreb, hvor man ved hjælp af sit netværk rejser penge til sine projekter og gode ideer. Dette event er for dig, der er iværksætter, har ambitioner om at vækste og er nysgerrig på crowdfunding-begrebet....

Læs mere i fanen "Om eventet".

  • Om eventet
  • Oplægsholdere (keynotes)
  • Tid og sted
  • Mere info

Bliv godt klædt på til at komme i gang med crowdfunding. Crowdfunding er et relativt nyt begreb, hvor man ved hjælp af sit netværk rejser penge til sine projekter og gode ideer.

Dette event er for dig, der er iværksætter, har ambitioner om at vækste og er nysgerrig på crowdfunding-begrebet. I dagens løb vil du som deltager få en indflyvning til crowdfunding som begreb – samt en indsigt i, hvilke projekter, der er interessante at finansiere på denne måde. Vi vil inddrage en relevant case for at give inspiration og gøre dagen praktisk relevant. Endelig vil vi dykke nærmere ned i, hvordan du som iværksætter kan arbejde med crowd-funding. Det gør vi både gennem indlæg og ved at give dig input til, hvordan du udarbejder en handlingsplan for crowdfunding til din iværksættervirksomhed.

Eventet er afholdt.

Eventet er afholdt