GEW arrangement

Grønne forretningsområder for startups.

V. Erhvervshus Midtjylland

Torsdag d. 19 november 2020 kl. 14.00-15.00
Grøn (gen)start
Impact

Webinar: Grønne forretningsområder for startups. Grønne, bæredygtige løsninger er fremtiden! Kunder og medarbejdere stiller nemlig i stigende grad krav til bæredygtige løsninger og prioriterer virksomheder med grønne profiler. Er du en af dem, der vil gå forrest, så kan du opnå en bety...

Læs mere i fanen "Om eventet".

  • Om eventet
  • Oplægsholdere (keynotes)
  • Tid og sted
  • Mere info

Webinar: Grønne forretningsområder for startups.

Grønne, bæredygtige løsninger er fremtiden! Kunder og medarbejdere stiller nemlig i stigende grad krav til bæredygtige løsninger og prioriterer virksomheder med grønne profiler. Er du en af dem, der vil gå forrest, så kan du opnå en betydelig konkurrencefordel for din startup!

I forbindelse med cirkulær økonomi snakker man om den tredobbelte bundlinje. Det indebærer en samtidig afvejning af økonomisk indtjening, miljømæssig bæredygtighed og social retfærdighed. Som virksomhed er det ikke længere nok at være omkostningseffektiv og tjene penge … det skal ske på den rigtige måde, hvor der tages hensyn til forbrug af knappe ressourcer, medarbejdernes trivsel og sociale rettigheder. Der er derfor brug for grønne løsninger i hele værdikæden.

Lyt med, når vi dykker ned i dette spændende emne torsdag d. 19. november på et webinar.


Du vil møde:

Chefkonsulent, Henrik Skou Pedersen fra Erhvervshus Midtjylland, som fortæller om forskellige bæredygtige forretningsmodeller, samt indsatser i værdikæden der kan understøtte en bæredygtig forretning. Han giver også eksempler på andre iværksættere, der er lykkedes med grøn omstilling.

Partner, Rasmus Hørsted Jensen fra Worldperfect, som udpeger potentielle forretningsområder for grønne startups med udgangspunkt i sin indsigt og viden fra sit daglige arbejde med at rådgive virksomheder inden for bæredygtig, grøn omstilling.

Direktør, Bo Boddum fra Re-zip, der fortæller om baggrunden for at etablere en grøn virksomhed, hvor langt de er kommet, og hvilke barrierer og udfordringer de har mødt i deres arbejde for at skabe forretning.


Efter en time ved du:

  • Hvordan cirkulær økonomi kan udvikle din forretning
  • Hvor og hvordan du kan justere på nogle områder i din værdikæde, så den bliver mere grøn
  • Hvordan du kan tænke nyt og anderledes ift. at udvikle mere bæredygtige produkter og services
  • Hvordan du kan få ekstern hjælp i processen med at arbejde mere cirkulært
  • Hvordan andre iværksættere/virksomheder er lykkedes med grøn omstilling

Henrik Skou Pedersen, Chefkonsulent hos Erhvervshus Midtjylland

Rasmus Hørsted Jensen, Partner hos Worldperfect

Bo Boddum, Direktør hos Re-zip

 

Torsdag d. 19 november 2020 kl. 14.00-15.00

Tilmeld på arrangørens hjemmeside

https://erhvervshusmidtjylland.dk/groenne-forretningsomraader-startups

Webinaret bliver afholdt via TEAMS. Inden afholdelse får du tilsendt et link på mail, som du skal bruge for deltagelse i webinaret. 


Læs mere og tilmeld dig på arrangørens hjemmeside

Læs mere

Kontaktpersoner

Erhvervshus Midtjylland