GEW arrangement

Kernefortællingen - din virksomheds unikke budskaber er den bedste branding

V. Erhvervhus Hovedstaden

Eventet er afholdt
Markedsføring
Salg
Andet

BizBuddy, Iværksætterdanmark og Erhvervshus Hovedstaden relancerer: Kernefortællingen - din virksomheds unikke budskaber er den bedste branding.  Workshopforløb mellem d. 02/11 & 16/11. Ønsker du at blive skarp på, hvordan du skal brande og positionere din forretning? På dette wor...

Læs mere i fanen "Om eventet".

  • Om eventet
  • Oplægsholdere (keynotes)
  • Tid og sted
  • Mere info

BizBuddy, Iværksætterdanmark og Erhvervshus Hovedstaden relancerer: Kernefortællingen - din virksomheds unikke budskaber er den bedste branding.  Workshopforløb mellem d. 02/11 & 16/11.

Ønsker du at blive skarp på, hvordan du skal brande og positionere din forretning? På dette workshopforløb får du konkrete værktøjer til, hvordan du kan bruge din virksomheds særlige historie til at vinde kunder.  

Workshopforløbet er for alle danske iværksættere, som gerne vil blive skarpere på at brande deres forretning og som enten er på idé-stadiet, eller hvis virksomhed er stiftet efter d. 30/8/2016. CVR-nummer er altså ikke et krav.  

Det er, bortset fra din tid og entusiasme, helt gratis at deltage.  

Du vil helt sikkert få mest ud af forløbet, hvis du kan se dig selv i følgende:   

Lær at skille dig ud og differentiere din forretning fra konkurrenterne, så du kan vinde kunder og markedsandele. Det er afgørende at have styr på sin forretnings styrkepositioner og særlige DNA, så derfor ønsker du at blive skarp på din virksomheds kernefortælling - som du efterfølgende kan anvende i din kommunikation, PR og branding.  

  • Hvad er en kernefortælling? Få styr på hvordan du finder frem til din forretnings unikke historie. Du præsenteres blandt andet for SIAF-modellen og en særlig disposition af fortællingens opbygning.  
  • Hvad er din virksomheds styrkeposition og DNA? Bliv skarp på hvilke hovedbudskaber, der er væsentlige i forhold til din målgruppe. Få indsigt i arketyper, hvordan du rammer dem og hvilken værdi din forretning skaber. 
  • Hvordan anvender du kernefortællingen som brandingafsæt? Få styr på intern og ekstern PR, kommunikation, markedsføring, visuel design og grafik.  

Det forventes at du afsætter omkring 4-5 timer til forberedelse forud for hver workshopgang. 

Din guide på vejen fra god idé til god forretning 

Mette Dahl Juelner fra BizBuddy er ekspert i at hjælpe iværksættere og virksomheder med at styrke deres kommunikationsevner, formidling og branding. Hun har særligt fokus på at identificere virksomheders grundfortælling, særpræg og DNA. Mette har en stærk kommerciel baggrund, og hun har senest arbejdet som marketingchef hos TV 2.  

Covid-19 retningslinjer: Der er ikke længere krav om at fremvise et gyldigt Coronapas. Vi anbefaler dog, at alle ikke-vaccinerede lader sig teste inden deltagelsen. Bemærk, at der i enkelte tilfælde kan være særlige regler, som fremgår, når du foretager tilmelding. På forhånd tak for din forståelse.   

Datoer for workshopforløbet:

02-11-2021 16.00 - 19.00

09-11-2021 16.00 - 19.00

16-11-2021 16.00 - 19.00

 

Eventet er afholdt.

Eventet er afholdt