GEW arrangement

Forretning for fremtiden - cirkulær økonomi og bæredygtighed

V. Erhvervhus Hovedstaden

Eventet er afholdt
Grøn (gen)start

Teknologisk Institut, Iværksætterdanmark, Erhvervshus Hovedstaden og Rudersdal Kommune præsenterer: Forretning for fremtiden – cirkulær økonomi & bæredygtighed. Workshopforløb mellem d.9/11 & 7/12.  Har du en grøn forretningsidé, som du ønsker at gøre til god forretning?...

Læs mere i fanen "Om eventet".

  • Om eventet
  • Oplægsholdere (keynotes)
  • Tid og sted
  • Mere info

Teknologisk Institut, Iværksætterdanmark, Erhvervshus Hovedstaden og Rudersdal Kommune præsenterer: Forretning for fremtiden – cirkulær økonomi & bæredygtighed. Workshopforløb mellem d.9/11 & 7/12. 

Har du en grøn forretningsidé, som du ønsker at gøre til god forretning? På dette workshopforløb får du virksomme værktøjer til at udvikle og styrke din forretningsmodel, så du kan skabe en bæredygtig virksomhed – også når det gælder din økonomi. 

Workshopforløbet er for iværksættere i alle brancher, som er godt i gang, og ønsker at arbejde seriøst henimod en forretningsmodel baseret på cirkulær økonomi og andre bæredygtighedsprincipper. Deltagende virksomheder skal være stiftet efter d. 30/8/2016.  

Det er, bortset fra din tid og entusiasme, helt gratis at deltage. 

Du vil helt sikkert få mest ud af workshopforløbet, hvis du kan se dig selv i følgende:   

Du ønsker at få testet din virksomheds nuværende grad af bæredygtighed, og tilegne dig konkrete værktøjer til at udvikle din forretningsmodel, så du kan bruge principperne i cirkulær økonomi, FN’s verdensmål og grøn omstilling offensivt.   

  • Lær hvordan en bæredygtig bundlinje beregnes og opnås. 
  • Få redskaberne til at bruge din bæredygtige profil i din kommunikation og branding.
  • Bliv introduceret til, hvordan du kan skabe attraktive værditilbud til potentielle investorer og samarbejdspartnere.  
  • Bliv en del af en mentorordning, hvor du får kompetent sparring under og efter workshopforløbet.

Dine guides på vejen fra god idé til god forretning

Rune Skovsø Møller er Seniorkonsulent i Innovation og Digital transformation, og Lene Grønning er Centerchef i Bæredygtig idéudvikling, begge hos Teknologisk Institut. De har adskillige års erfaring inden for bæredygtig forretningsudvikling.

Covid-19 retningslinjer: Der er ikke længere krav om at fremvise et gyldigt Coronapas. Vi anbefaler dog, at alle ikke-vaccinerede lader sig teste inden deltagelsen. Bemærk, at der i enkelte tilfælde kan være særlige regler, som fremgår, når du foretager tilmelding. På forhånd tak for din forståelse.      

 

Workshop datoer:

09-11-2021 16.00 - 20.00

18-11-2021 16.00 - 20.00

30-11-2021 16.00 - 20.00

07-12-2021 16.00 - 20.00

Eventet er afholdt.

Eventet er afholdt