GEW arrangement

Få din gode idé omsat til virkelighed

V. Erhverv Skanderborg

Eventet er afholdt
Strategi

Hvornår er noget en god idé? Og hvordan transformeres den gode idé til et kommercielt produkt eller service? Måske har du allerede skuffen fuld af gode idéer, som bare venter på tid og viden om, hvordan du kommer videre fra idé til nyt produkt? Måske har du fået en god idé efter at have...

Læs mere i fanen "Om eventet".

  • Om eventet
  • Oplægsholdere (keynotes)
  • Tid og sted
  • Mere info

Hvornår er noget en god idé? Og hvordan transformeres den gode idé til et kommercielt produkt eller service?

Måske har du allerede skuffen fuld af gode idéer, som bare venter på tid og viden om, hvordan du kommer videre fra idé til nyt produkt? Måske har du fået en god idé efter at have opdaget et hul i markedet – og ønsker viden om mulighederne for at søge patent?

 

Dette gå-hjem-møde henvender sig til alle, der har en idé til et nyt produkt, men hvor det endnu ikke er lykkedes at realisere det kommercielle potentiale.

 

Programmet byder på:

  • Oplæg om Opfinderrådgivningen* og anbefalinger til vejen frem i arbejdet med den gode idé eller opfindelse
  • Oplæg om patentering og anden immateriel beskyttelse v/ Patent- og Varemærkestyrelsen
  • Tilbud til deltagerne om en-til-en rådgivning om en medbragt idé eller opfindelse

 

*Opfinderrådgivningen på Teknologisk Institut har siden 1972, fortroligt, uafhængigt og gratis, hjulpet borgere i Danmark videre med deres ideer og opfindelser. De har kigget på mere end 40.000 ideer og hjulpet mere end 600 af disse fra tidlig ide, til opfindelse og slutteligt til et kommercielt produkt.

 

Om oplægsholderen

Lasse Jønsson fra Opfinderrådgivningen har en passion for at bidrage til at skabe vækst i samfundet og har stor national og international erfaring med, hvordan man skaber ny forretning samtidig med, at man optimerer og udvider eksisterende forretningsområder. Det gør ham i stand til at sætte sig i de potentielle licenstagende virksomheders sted.

 

Lasse udfylder to roller i Opfinderrådgivningen. Det betyder, at du både kan finde ham rundt omkring i landet, hvor han besøger samarbejdspartnere og opdyrker nye muligheder, og bag skrivebordet på kontoret i Taastrup, hvor han sidder klar til en snak om mulighederne og udfordringerne i forhold til din opfindelse.

 

Arrangementet er gratis for alle.

 

Vi glæder os til at se dig!

 

Eventet er afholdt.

Eventet er afholdt

Kontaktpersoner

Hans Kristian Nielsen