GEW arrangemnet

Kickstart den grønne omstilling i din virksomhed

V. Erhverv Silkeborg

Eventet er afholdt
Strategi

Kickstart den grønne omstilling i din virksomhed Vi sætter fokus på, hvordan du kan blive dynamo for den grønne omstilling på din arbejdsplads. Al forandring starter hos én person. En person, der formår at motivere sine omgivelser og påvirke både kolleger og ledelse. I 70’erne var det n...

Læs mere i fanen "Om eventet".

  • Om eventet
  • Oplægsholdere (keynotes)
  • Tid og sted
  • Mere info

Kickstart den grønne omstilling i din virksomhed

Vi sætter fokus på, hvordan du kan blive dynamo for den grønne omstilling på din arbejdsplads. Al forandring starter hos én person. En person, der formår at motivere sine omgivelser og påvirke både kolleger og ledelse.

I 70’erne var det nærmest forbudt at tjene penge på bæredygtighed, men i dag er det tvingende nødvendigt, at flere og flere virksomheder kommer på den grønne vogn – og også tjener gode penge på det. De virksomheder og organisationer, som ikke kommer med på den grønne vogn, vil sygne hen og langsomt forsvinde. Bæredygtighed vil blive en ting, som alle folk, kunder såvel som samarbejdspartnere, forventer af en virksomhed. Du kender din arbejdsplads bedst, så derfor er du nøglen til at få tænkt dine idéer ind i chefens kerneforretning, KPI’er og fremtidsstrategier. Lær at lave en ministrategi for, hvordan du skaber forandring fra bunden og får ledelse og kolleger med. På dagen får du også lejlighed til arbejde innovativt/kommercielt med udgangspunkt i egen virksomhed/idé i samspil med de andre deltagere. Målgruppen er alle ildsjæle, der brænder for at skabe positiv forandring, men der er også meget at hente for dig, der blot er nysgerrig.

Program:

  • Velkomst, morgenmad og netværk
  • Oplæg: Bliv grøn ambassadør ved Jakob Baungaard, Partner i WorldPerfect
  • Workshop: Idéudvikling og Ministrategi ved Jakob Baungaard, Partner i WorldPerfect

Eventet er afholdt.

Eventet er afholdt