GEW arrangement

Netværksmorgen: Grøn SMV og CSR - Hvorfor og hvordan?

V. Ecopark, Erhvervsakademi Aarhus

Onsdag d. 18 november 2020 kl. 07.30-10.00
Grøn (gen)start
Impact
Markedsføring
Networking
Strategi
Salg

Har du en grøn forretningsidé, du er ved at udvikle? Er du allerede godt i gang med at bygge en forretning op om dit miljøvenlige produkt? Kunne du godt bruge nogle gode råd og inspiration til, hvordan du bruger dine grønne værdier til at blive tydeligere i din markedsføring? Så kom og bliv...

Læs mere i fanen "Om eventet".

  • Om eventet
  • Oplægsholdere (keynotes)
  • Tid og sted
  • Mere info

Har du en grøn forretningsidé, du er ved at udvikle? Er du allerede godt i gang med at bygge en forretning op om dit miljøvenlige produkt? Kunne du godt bruge nogle gode råd og inspiration til, hvordan du bruger dine grønne værdier til at blive tydeligere i din markedsføring?
Så kom og bliv klogere på CSR for grønne virksomheder på dette morgenmøde  – det er GRATIS – og vi giver en lækker morgenmad!

Corporate Social Responsibility (CSR) og bæredygtighed er på alles læber og stadigt flere virksomheder orienterer sig i en mere ansvarlig retning. Men hvilke CSR-tiltag er de rigtige at vælge for den enkelte virksomhed, hvordan skal CSR indtænkes i forretningen og kan det overhovedet betale sig at arbejde med emner som klima, bæredygtighed, deleøkonomi, socialt ansvar, purpose etc..  Det skal vi se nærmere på denne morgen – sammen med indsigter i hvordan virksomheden bedst fortæller verden om sin ansvarlighed.

Vi får desuden besøg af Ecopark-virksomheden VisBlue, som vil fortælle om deres arbejde med FN's verdensmål.

Program:

7.30 – 7.50 Velkomst og morgenmad
7.50 – 8.20 Case: Iværksættervirksomheden VisBlue og FN's Verdensmål
8.20 - 10.00 Hvordan tænker du CSR ind i forretningen og får størst udbytte af indsatsen? Oplæg v. Anna Karina Kjeldsen, Erhvervsakademi Aarhus

Anna Karina Kjeldsen er lektor på Erhvervsakademi Aarhus, hvor hun bl.a. underviser i markedsføring og branding​. Hun forsker desuden i CSR.

Onsdag d. 18 november 2020 kl. 07.30-10.00

Tilmeld på arrangørens hjemmeside

https://ecopark.dk/gew-event-gron-smv-og-csr/

Ecopark

Bautavej 1A

8210 Aarhus V


Læs mere og tilmeld dig på arrangørens hjemmeside

Læs mere

Kontaktpersoner

Sidsel Westh-Hansen
swh@ecopark.dk
Tlf. 87447902