GEW arrangement

HACKATHON - Ny generation, nye løsninger

V. Danske Iværksættere, UCL & Odense Iværksætterservice

Mandag d. 13 november 2023 kl. 11.00-23.59
Digitalisering
Innovation

Når teknologi bygger vejen for fremtidens måde at leve på   Brænder du inde med en masse viden om tidens tendenser og teknologiens mange muligheder? Så har du nu chancen for at være med til at skabe fremtidens måde at leve på. Vi inviterer til 48-timers hackathon, hvor du...

Læs mere i fanen "Om eventet".

  • Om eventet
  • Oplægsholdere (keynotes)
  • Tid og sted
  • Mere info

Når teknologi bygger vejen for fremtidens måde at leve på

 

Brænder du inde med en masse viden om tidens tendenser og teknologiens mange muligheder?

Så har du nu chancen for at være med til at skabe fremtidens måde at leve på. Vi inviterer til 48-timers hackathon, hvor du får rig lejlighed til at brainstorme, programmere og bygge teknologiske løsninger, som kan være med til at løfte det danske velfærd.

Det bliver nogle intense timer, hvor du skal fordybe dig i din løsning, fremvise det for erhvervslivets største organisationer og kæmpe med om de vildeste præmier, der kan føre til nye spændende muligheder for dig.

Dit bidrag skal nytænke måder at gøre tingene på inden for et af disse emner:

  • Sundhed
  • Uddannelse
  • Ældrepleje

Om du inkorporerer Metaverset, Artificial Intelligence, Argumented Reality eller noget helt fjerde er helt op til dig. Sammensæt selv din arbejdsgruppe og glæd dig til et meningsfyldt hackathon.

Dette hackathon foregår under Global Entrepreneurship Week i samarbejde mellem Danske Iværksættere, Odense Iværksætterservice og UCL.

Global Entrepreneurship Week er en verdens- omspændende indsats, hvor 200+ lande går sammen om at sætte fokus på iværksætteri og innovation. I Danmark finder over 150 arrangementer sted!

Mandag d. 13 november 2023 kl. 11.00-23.59

Sted

UCL University College

Seebladsgade 1, 5000 Odense


Tilmeld dig event

Kontaktpersoner

Nicolai Petersen
nicolai@dkiv.dk
Tlf. 28783982