GEW arrangement

Exploring the Metaverse

V. Dansk Iværksætter Forening

Eventet er afholdt
Digitalisering
Innovation
Networking

Hvordan kommer fremtiden til at se ud? Et spørgsmål der ofte bliver spurgt om, og et muligt svar er Metaverse. Den teknologiske og digitale udvikling er ved at nå nye højder, og mange gigant virksomheder og betydningsfulde interessenter er begyndt at se ind i de muligheder som The Metaverse inde...

Læs mere i fanen "Om eventet".

  • Om eventet
  • Oplægsholdere (keynotes)
  • Tid og sted
  • Mere info

Hvordan kommer fremtiden til at se ud? Et spørgsmål der ofte bliver spurgt om, og et muligt svar er Metaverse. Den teknologiske og digitale udvikling er ved at nå nye højder, og mange gigant virksomheder og betydningsfulde interessenter er begyndt at se ind i de muligheder som The Metaverse indebærer. Du kan også selv blive klædt på til fremtiden med dette event.

Vi tager de første spadestik og går på opdagelse ind i The Metaverse d. 24. november. Hør blandt andet hvordan Meta (Facebook) ser på The Metaverse, eller bliv klogere på de virksomheder, der til daglig roder med maskineriet og teknikken bag VR/XR/AR teknologien, når Khora og MANND indtager scenen.

Aftenen er spækket med spændende og inspirerende oplæg fra forskellige virksomheder, der er ved at tilpasse sig  og udvikle de egenskaber der ligger gemt i The Metaverse. Vi har gjort det så nemt som muligt for dig ved, at du kan deltage på eventet via livestream. Du får første række pladser til alt dette og meget mere.

Eventet er afholdt.

Eventet er afholdt

Kontaktpersoner

Peter Vilstrup