GEW arrangement

Sådan bygger du en facebook-side i verdensklasse

V. Dansk Iværksætter Forening & Boost with Facebook

Eventet er afholdt
Digitalisering
Markedsføring
Strategi

Er din Facebook-side bedre end dine konkurrenters?  Uanset om du allerede er i gang med at markedsføre din virksomhed på Facebook, eller om du starter helt fra bunden, vil denne livestream med Facebook-bureauet The Marketing Guy hjælpe dig med at optimere din Facebook-side, så den står ...

Læs mere i fanen "Om eventet".

  • Om eventet
  • Oplægsholdere (keynotes)
  • Tid og sted
  • Mere info

Er din Facebook-side bedre end dine konkurrenters? 

Uanset om du allerede er i gang med at markedsføre din virksomhed på Facebook, eller om du starter helt fra bunden, vil denne livestream med Facebook-bureauet The Marketing Guy hjælpe dig med at optimere din Facebook-side, så den står knivskarpt! 

Mange oplever, at de når ud til færre og færre mennesker på Facebook på trods af, at verdens største sociale medie konstant vokser sig større og større. Uanset hvor mange erfaringer du selv har gjort dig på Facebook, og uanset hvilket produkt din virksomhed laver, er der hjælp at hente i denne hands-on livestream.

Ikke nok med det, så kommer Alexander Dybmark fra Nohrlund Coctails ind og fortæller om, hvordan de udviklede konceptet #VirtuelFredagsbar her under Corona og rullede det ud på facebook med store succes. Og vel at mærke uden et stort budget bagved.

I denne livestream lærer du: 

  • principperne for hvordan du får succes på Facebook
  • at skrive opslag til Facebook, som får dine følgere til at kommentere, reagere, klikke og dele
  • at bruge Facebook som en effektiv markedsføringskanal
  • at forvandle dine følgere til kunder (ja, kunder du får via Facebook)

Glæd dig til denne livestream, hvor du lærer principperne for at bygge en Facebook-side i verdensklasse.

The Marketing Guy afslører deres vigtigste tips, tricks og hacks til at nå helt ud med Facebook-siden, og du får muligheden for at arbejde alvorligt, grundigt (og sjovt) med din Facebook-side sammen med Danmarks bedste eksperter inden for feltet.

Derfor skal du deltage

For Facebook er (stadig) Danmarks mest anvendte sociale medie. Faktisk er en bruger på hele 14 gange dagligt i gennemsnit. Og som virksomhed har du på Facebook en oplagt mulighed for at møde dine kunder i øjenhøjde. For mange virksomheder gælder det bare om at være på de sociale medier, men i virkeligheden handler det om at være til stede lige der, hvor dine kunder er.

I ugen op til arrangementet vil der bliver offentliggjort et link til Facebook, hvor det vil blive streamet live. 

Mikkel Bjerg, Facebook-ekspert

Eventet er afholdt.

Eventet er afholdt

Kontaktpersoner

Juliane Gerd Hansen