GEW arrangement

Søg kapital fra EU

V. Dansk Erhverv

Eventet er afholdt
Funding

Startups og SMV’er har mange muligheder for at søge økonomisk støtte fra EU.   Til eventet vil du møde nogle af de organisationer, der kan hjælpe dig videre i processen, og et par iværksættervirksomheder, der selv har haft succes med at søge støttemidler.  ...

Læs mere i fanen "Om eventet".

  • Om eventet
  • Oplægsholdere (keynotes)
  • Tid og sted
  • Mere info

Startups og SMV’er har mange muligheder for at søge økonomisk støtte fra EU.  

Til eventet vil du møde nogle af de organisationer, der kan hjælpe dig videre i processen, og et par iværksættervirksomheder, der selv har haft succes med at søge støttemidler.  

Greater Copenhagen EU Office og EuroCenteret i Uddannelses- og Forskningsministeriet er offentlige institutioner, der arbejder for at hjælpe danske virksomheder med at få bedre adgang til de forskellige EU-puljer med støttekroner. Hør mere om mulighederne til eventet.  

Konsulentvirksomheden Inbude fortæller om mulighederne for at få individuel rådgivning om, hvilke puljer der kan være relevante for din virksomhed.  

Hør også SIWI Maskiner fortælle om deres erfaring og oplevelse med at søge støtte fra EU-puljer igennem bl.a. EU’s Horizon 2020-forsknings- og innovationsprogram. 

Der vil være mulighed for at stille spørgsmål til oplægsholderne efter præsentationerne, og eventet afsluttes med networking og lidt drikkevarer. 

 

Medlemmer: 0 kr

Ikke-medlemmer: 550 kr

No Show gebyr: 500 kr

Eventet er afholdt.

Eventet er afholdt