GEW arrangemnet

Kom og byg din egen Chatbot (uden kodning)

V. Danish Startup Group

Arrangementet er afholdt.
#9 Industri, innovation og infrastruktur
Andet

Når du har startet dit eget virksomhed og bruger elektronisk kommunikationskanaler som (Facebook, messenger, instagram osv.), Vil kunderne kontakte dig om diverse spørgsmål samt henvendelser via de sociale medier. Alle ønsker et hurtig svar samt feedback og det er meget vigtigt at levere og imø...

Læs mere i fanen "Om arrangementet".

  • Om arrangementet
  • Oplægsholdere (keynotes)
  • Tid og sted
  • Mere info

Når du har startet dit eget virksomhed og bruger elektronisk kommunikationskanaler som (Facebook, messenger, instagram osv.), Vil kunderne kontakte dig om diverse spørgsmål samt henvendelser via de sociale medier. Alle ønsker et hurtig svar samt feedback og det er meget vigtigt at levere og imødekomme denne efterspørgsel. Det kan dog også være en tidskrævende proces. Tid som du ellers kan bruge på at vokse din virksomhed.

Så, kære alle. Vi fra Danish Startup Group ønsker at invitere dig til en Chatbot workshop. En Chatbot er en virtuel software robot som kan udvikles til at svare på spørgsmål enten via Facebook eller andre kommunikationskanaler. Du behøver IKKE kodningsfærdigheder til denne workshop. Deltag i denne begivenhed og blive introduceret til Chatbot teknologien samt få muligheden for at bygge din egen chatbot på de sociale medier på 1 time. 

Vi håber på at se mange af jer. 
Danish Startup Group.

Tomas Zhang Mathiesen, Senior Konsulent - PwC Danmark og Founder - Danish Startup Group

Arrangementet er afholdt.

Læs mere og tilmeld dig på arrangørens hjemmeside

Læs mere

Kontaktpersoner

Tomas Zhang Mathiesen
tzmathiesen@gmail.com
Tlf. +4530687370