GEW arrangement

CO get money - finansiér din løsningsudvikling

V. CORO, Co-lab Roskilde

Eventet er afholdt
Innovation
Networking
Strategi
Funding

Vær en del af vores nyeste COCONF-initiativ CO GET MONEY og bliv introduceret for fremtidens løsninger og grib muligheden for at blive introduceret til forskellige finansieringsmuligheder hos offentlige og private kilder. D. 30. september 2021 samles flere end 150 virksomheder under innov...

Læs mere i fanen "Om eventet".

  • Om eventet
  • Oplægsholdere (keynotes)
  • Tid og sted
  • Mere info

Vær en del af vores nyeste COCONF-initiativ CO GET MONEY og bliv introduceret for fremtidens løsninger og grib muligheden for at blive introduceret til forskellige finansieringsmuligheder hos offentlige og private kilder.

D. 30. september 2021 samles flere end 150 virksomheder under innovationsforløbet COCONF, som giver nytænkende aktører mulighed for at udvikle, teste og markedsmodne deres idéer i nye partnerskaber og med potentielle kunder. Programmet er som følger:
 

11:00 Private og offentlige finansieringskilder
11:30 Finansiering af fremtidens løsninger behov og muligheder i konkrete cases
12:30 Hvem kan hjælpe dig videre i din løsningsudvikling frokost og networking

Arrangementet er inkl. frokost, og du har mulighed for at netværke og indgå i dialog med de forskellige finansieringsmuligheder

Arrangementet er en del af Innovationsdistrikt Sjælland og er finansieret af EU's regionalfondsmidler til at styrke innovationen i region Sjællands SMV’er.

Eventet er afholdt.

Eventet er afholdt

Kontaktpersoner

Phillip Dyngbo
phillip@corolab.dk
Tlf. 51666010