GEW arrangement

NETVÆRKSFREDAG !!!AFLYST!!!

V. ByMakers - Skanderborg

Eventet er afholdt
Networking

Tilmeld via link: https://bymakers.dk/arrangementer/2020/5/1/netvrksfredag-maj-skanderborg-mrla4 Hvad er ”Netværksfredag”? Netværksfredag en et ByMakers-arrangement, som vi har kørt siden september 2018. Konceptet omkring Netværksfredage er, at selvstændige og små iværksætte...

Læs mere i fanen "Om eventet".

  • Om eventet
  • Oplægsholdere (keynotes)
  • Tid og sted
  • Mere info

Tilmeld via link: https://bymakers.dk/arrangementer/2020/5/1/netvrksfredag-maj-skanderborg-mrla4

Hvad er ”Netværksfredag”? Netværksfredag en et ByMakers-arrangement, som vi har kørt siden september 2018. Konceptet omkring Netværksfredage er, at selvstændige og små iværksættere mødes og netværker, inspirerer og hjælper hinanden på det de går og tumler med i deres forretninger.

Med udgangspunkt i det vi hver især er udfordret på i vores virksomheder lige nu, agerer vi eksperter, kollegaer og sparringspartnere og hjælper hinanden til at få øje på nye perspektiver og muligheder. På Netværks-fredage sætter vi deltagernes viden i spil, så vi alle bliver bedre til det, vi gør.

Formen er uformel, nede på jorden og med fokus på, at vi er mennesker, der alle gør vores bedste, men somme tider har brug for andres input når vi skal videre.

ByMakers - Skanderborg

Eventet er afholdt.

Eventet er afholdt