GEW arrangement

Rekruttering fra kanten – Det går stærkt på Lolland-Falster

V. Business Lolland-Falster

Eventet er afholdt
Andet

Kære ledere og HR repræsentanter Invitation til netværksmøde 18. november kl. 15.30 med efterfølgende middag. Det går stærkt på Lolland-Falster: Få gang i alternativ rekruttering nu og stå stærkere i 2022. Femern sætter endnu mere tryk på Lolland-Falsters vækst og jagt på h...

Læs mere i fanen "Om eventet".

  • Om eventet
  • Oplægsholdere (keynotes)
  • Tid og sted
  • Mere info

Kære ledere og HR repræsentanter

Invitation til netværksmøde 18. november kl. 15.30 med efterfølgende middag.

Det går stærkt på Lolland-Falster:
Få gang i alternativ rekruttering nu og stå stærkere i 2022.

Femern sætter endnu mere tryk på Lolland-Falsters vækst og jagt på hænder og hoveder. Vi kender en hel del af udfordringerne frem mod 2030. Du kan stå stærkere ved at træffe beslutninger nu, som giver din virksomhed en konkurrencefordel allerede i 2022.
Vær med til dette fyraftensmøde og få konkret inspiration til rekruttering og fastholdelse af dine medarbejdere.

Ved spørgsmål kontakt projektleder Lise Damsbo Savic på ld@businesslf.dk

Program:
Kl. 15.30: Netværk og kaffe & kage.

Kl. 16.00: Hvordan ser de næste år ud? Sådan kan vi bruge resultater og erfaringer til at sikre arbejdskraften til virksomhederne i de kommende år v/ Lise Damsbo Savic, seniorrådgiver, Business Lolland-Falster. Om demografi, forgæves rekrutteringer i regionen, særligt i byggeri, anlæg samt hotel og restauration.

Kl. 16.15: Skæv rekruttering: Hør hvordan jobcentrene helt konkret kan hjælpe din virksomhed med de skæve rekrutteringer. Ved Trine Thomsen, Cabi, Jobcenter Guldborgsund og Jobcenter Lolland.

Kl. 16.45: Et eksempel fra en virksomhed, hvor det er lykkedes på trods af udfordringer.

Kl. 16.50: De 3 mest virksomme tips til at fastholde medarbejdere i din virksomhed ved Bente Nissen, seniorkonsulent, Cabi.

Kl. 17.10: Verdensmålene er kommet for at blive. Når I tager en sårbar ledig ind, er det i virkeligheden et stærkt konkurrenceparameter, og I kan fortælle, at I arbejder med FN’s verdensmål. Hør, hvordan I kan beskrive det ansvar, I tager, når I byder på opgaver, laver tilbud og søger nye medarbejdere v/ Marianne Nilsson, seniorkonsulent, Cabi.

Kl. 17.25: Afrunding.

Kl. 17.30: Mad og netværk.

Kl. 18.30: Tak for i dag.

Rekruttering fra Kanten på Lolland-Falster er et partnerskab mellem Lolland og Guldborgsund kommuner, Business Lolland-Falster, 3F, Erhvervspark Lolland, videns- og netværkshuset Cabi samt analysevirksomheden LG Insight. Initiativet er støttet af Den A.P. Møllerske Støttefond.

Eventet er afholdt.

Eventet er afholdt