GEW arrangemnet

Sådan bruger du video i din markedsføring

V. Business Kolding

Eventet er afholdt
Markedsføring

Business Kolding lancerer nu en række arrangementer, som vi kalder fredagsfif. Her kan du blive klogere på, hvordan du bruger de mange digitale og sociale medier til at ”sælge” din virksomhed og dine produkter, og på hvordan du skaber indhold, så du kan komme godt i gang. Dette fredagsfif ...

Læs mere i fanen "Om eventet".

  • Om eventet
  • Oplægsholdere (keynotes)
  • Tid og sted
  • Mere info

Business Kolding lancerer nu en række arrangementer, som vi kalder fredagsfif. Her kan du blive klogere på, hvordan du bruger de mange digitale og sociale medier til at ”sælge” din virksomhed og dine produkter, og på hvordan du skaber indhold, så du kan komme godt i gang.

Dette fredagsfif har fokus på hvordan du bruger video i din markedsføring.

Hvis et billede siger mere end 1000 ord, hvad siger en video så? Undersøgelser viser at mere end 70% foretrækker at få information om et produkt fra en video i stedet frem for en tekst. Videomarkedsføring skaber resultater og er hverken tidskrævende eller dyrt – og flere og flere virksomheder bruger det.

Bliv klogere når Nikolaj Holck fra Videofabrikken kommer og fortæller, hvordan du kan bruge video i din markedsføring – og giver dig godt fif til at komme i gang.

 

Tanja Marek
tamar@businesskolding.dk
6077 6027

 

Eventet er afholdt.

Eventet er afholdt