GEW arrangement

Instagram Kokkeskole

V. Business Kolding

Tirsdag d. 22 november 2022 kl. 08.30-12.00
Markedsføring

Hvis din Instagram skal trække nye følgere og skabe mere interaktion, skal den være indbydende, nærværende og troværdig. På denne kokkeskole får du inspiration til at skabe indhold, der får din fortælling til at leve. På 3,5 timer gennemgår vi de basale ingredienser til opbygn...

Læs mere i fanen "Om eventet".

  • Om eventet
  • Oplægsholdere (keynotes)
  • Tid og sted
  • Mere info

Hvis din Instagram skal trække nye følgere og skabe mere interaktion, skal den være indbydende, nærværende og troværdig.

På denne kokkeskole får du inspiration til at skabe indhold, der får din fortælling til at leve.

På 3,5 timer gennemgår vi de basale ingredienser til opbygningen af din profil, og krydrer med øvelser, der sikrer, du går fra bordet med tips og ideer til, hvordan du opnår flere stjerner hos dine følgere. Vi gennemgår også, hvor du finder de forskellige funktioner, når du arbejder i Instagram.

Marketing á la Carte

Marketing á la Carte præsenterer et menukort spækket med lette marketingemner, så du frit kan sammensætte lige præcis den menu, der passer til dig og din virksomhed. I otte serveringer kan du få en smagsprøve på forskellige marketingdiscipliner - alle tilsat en god portion netværk, sparring, faglig viden samt en lang række praktiske fif, som du kan gå hjem og bruge i din markedsføring med det samme.

Underviser

Anne Mette Bjerre Hansen fra The Notebook Studio

Tirsdag d. 22 november 2022 kl. 08.30-12.00

Link til tilmelding eller online deltagelse:

https://www.businesskolding.dk/arrangementer/instagram-kokkeskole

Pakhuset, Sdr. Havnegade 7, 6000 Kolding


Læs mere og tilmeld dig på arrangørens hjemmeside

Læs mere

Kontaktpersoner

Tina Nikolajsen