GEW arrangement

Gratis Rådgivning

V. Business Kolding

Torsdag d. 24 november 2022 kl. 16.00-18.00
Digitalisering
Grøn (gen)start
Impact
Innovation
Markedsføring
Strategi
Salg

Hver torsdag afholder vi Gratis Rådgivning i Pakhuset, hvor du kan booke tid til sparring med en advokat, en revisor, en forretningsudvikler eller én af de mange andre professionelle specialister, som indgår i vores rådgiverkorps. Gratis Rådgivning er åbent for alle virksomheder, og for dig...

Læs mere i fanen "Om eventet".

  • Om eventet
  • Oplægsholdere (keynotes)
  • Tid og sted
  • Mere info

Hver torsdag afholder vi Gratis Rådgivning i Pakhuset, hvor du kan booke tid til sparring med en advokat, en revisor, en forretningsudvikler eller én af de mange andre professionelle specialister, som indgår i vores rådgiverkorps.

Gratis Rådgivning er åbent for alle virksomheder, og for dig, der har en god idé og tænker på at starte egen virksomhed. Er du ude over iværksætterstadiet, men har brug for rådgivning eller sparring er du naturligvis også velkommen.

Alle kan få rådgivning – fra den spæde idé til den etablerede iværksætter, uanset om du bor i nærområdet, eller om du skal køre længere. Er du studerende og ønsker du at gøre brug af tilbuddet ifm. en opgave, er du også velkommen til det.

De fleste går fra Gratis Rådgivning med ro i maven, svar på spørgsmålene og en hel masse, de skal hjem at arbejde videre med.

Over 50 forskellige professionelle rådgivere sidder på skift klar og sikrer at det er tilfredse, udfordrede og inspirerede mennesker, der forlader Gratis Rådgivning – og har du lyst til det, skal du være velkommen!

Book tid og se de forskellige temaer i Gratis Rådgivning.

Torsdag d. 24 november 2022 kl. 16.00-18.00

Link til tilmelding eller online deltagelse:

https://www.businesskolding.dk/arrangementer/gratis-raadgivning

Pakhuset, Sdr. Havnegade 7, 6000 Kolding


Læs mere og tilmeld dig på arrangørens hjemmeside

Læs mere

Kontaktpersoner

Leendert Bjerg