GEW arrangemnet

Fremtidens medarbejder og forbruger stiller nye krav – Er du klar?

V. Business Esbjerg

Eventet er afholdt
Networking
Andet

Forstå de yngre generationer - den måde de tænker, deres visioner og deres krav til virksomheder, arbejdspladser og produkter. De stiller nye krav, som har indflydelse på din forretning. De unge har hjertet med, leder efter mening og deres mission går på tværs af arbejdsliv og privatliv De ...

Læs mere i fanen "Om eventet".

  • Om eventet
  • Oplægsholdere (keynotes)
  • Tid og sted
  • Mere info

Forstå de yngre generationer - den måde de tænker, deres visioner og deres krav til virksomheder, arbejdspladser og produkter. De stiller nye krav, som har indflydelse på din forretning.

De unge har hjertet med, leder efter mening og deres mission går på tværs af arbejdsliv og privatliv

De yngre og kommende generationer stiller nye krav som forbruger og medarbejdere, som kan være afgørende for din virksomhed. Ikke mindst virksomhedens brand, men også i høj grad for at tiltrække relevant arbejdskraft, rekruttere og fastholde medarbejdere, og indgå samarbejder, men i allerhøjeste grad som forbrugere, der skal aftage produkter.

Du vil til arrangementet blive grundigt introduceret til, hvordan man kan forholde sig til fremtidens forbruger og fremtidens medarbejder.

Arrangementet er for iværksættere og andre interesserede, som ønsker at få indsigt i, hvordan og hvorfor de yngre genererationer stiller krav til virksomheder, som forbrugere og medarbejdere.

Find flere spændende arrangementer i området på: https://www.businessesbjerg.com/da/virksomhed/etablering-af-virksomhed/global-entrepreneurship-week-2019/

Lasse Alfastsen er kommunikatør og social iværksætter driver i dag sin egen kommunikationsvirksomhed; Bæredygtig Kommunikation. Igennem en årrække har Lasse stiftet forskellige initiativer, som bl.a. tæller forskellige virksomheder, en tænketank, innovationsprojekter, bæredygtigheds- og kommunikationsnetværk, podcasts mm. Alt sammen omhandlende den bæredygtige dagsorden med udgangspunkt i verdensmålene.

Lasse er desuden medstifter af Sustainable Change Makers, som er et ambitiøst netværk af unge bæredygtige forandringsagenter, og så er han ikke mindst en driftig skribent, moderator og foredragsholder om den bæredygtige dagsorden.

Han er optaget af, hvad de yngre generationer kommer til at betyde for vores samfund, din forretning, og hvordan du får dem til at trives på arbejdspladsen. Unge vil have mening i deres arbejde, og være med til at bidrage til et bæredygtigt samfund og en bedre verden. Han skriver blandt andet:

”Glem alt om at lokke med høje lønninger, ekstravagante gager og fede pensionsordninger. Vi vil være glade og sunde mennesker, der ikke går i seng med et galoperende stresshjerte langt oppe i halsen.”

Eventet er afholdt.

Eventet er afholdt

Kontaktpersoner

Marie Madvig Evald