GEW arrangement

Social startup: workshopforløb for sociale iværksættere

V. Business Aalborg & Iværksætterdanmark

Eventet er afholdt
Impact
Innovation

Vil du have indsigt og inspiration til at opbygge en virksomhed med et socialt formål? På dette workshopforløb bliver du klædt godt og grundigt på til at arbejde med din sociale iværksætteridé - så du kan komme godt fra start eller bedst muligt videre.  Forløbet er for alle danske ...

Læs mere i fanen "Om eventet".

  • Om eventet
  • Oplægsholdere (keynotes)
  • Tid og sted
  • Mere info

Vil du have indsigt og inspiration til at opbygge en virksomhed med et socialt formål? På dette workshopforløb bliver du klædt godt og grundigt på til at arbejde med din sociale iværksætteridé - så du kan komme godt fra start eller bedst muligt videre. 

Forløbet er for alle danske iværksættere, som er interesserede og motiverede efter at arbejde med en forretningsidé, der løser en social udfordring. Har du allerede stiftet virksomhed, må denne ikke være stiftet før d. 30/08/2016.

Det er, bortset fra din tid og entusiasme, helt gratis at deltage. 

Du vil helt sikkert få mest ud af workshopforløbet, hvis du kan se dig selv i følgende:

Du behøver ikke have forudgående erfaring med iværksætteri, men du skal have en spirende idé, som kan løse en social problemstilling. På workshopforløbet får du virksom viden om forskellige socialøkonomiske forretningsmodeller samt mulighed for at arbejde med din egen. Du får et  grundlæggende indblik i den socialøkonomiske verden, og hvad der kræves for at blive en succesfuld social iværksætter.

På forløbet arbejder vi med: 

  • Den dobbelte bundlinje og sociale forretningsudviklingsværktøjer med udgangspunkt i Social Business Model Canvas.
  • Validering af den dobbelte bundlinje og test af din forretningsmodel gennem prototyping og andre værktøjer.
  • Dit sociale værditilbud og hvordan det kan bruges i en brandingstrategi.
  • Interessentanalyse og opbygning af partnerskaber i den socialøkonomiske verden.
  • Forløbet er praksisorienteret, og ind imellem de enkelte workshops forventes det, at du arbejder med din egen forretningsidé. Der forventes ca. 2 timers forberedelse inden hver workshop. 

Dine guides på vejen fra god idé til god forretning 

Konsulenthuset for Socialøkonomi er et specialiseret konsulenthus med særlig ekspertise inden for socialt iværksætteri og socialøkonomisk forretningsudvikling. De har opbygget stor viden om det socialøkonomiske område gennem mange års erfaring med udvikling af læringsforløb og hands-on sparring og rådgivning. 

Eventet er afholdt.

Eventet er afholdt