GEW arrangement

BroPas - Cirkulært Iværksætteri

V. BroPas, Holstebro Kommune

Eventet er afholdt
Grøn (gen)start
Impact
Innovation
Strategi

Sørg for at være med, når de tre oplægsholdere fortæller om BroPas og hvordan et dedikeret miljø kan hjælpe med at give et unikt udgangspunkt for ivætksætteri inden for cirkulær økonomi.  BroPas er et af Holstebro Kommunes bidrag til realisering af FN’s 17 verdensmål....

Læs mere i fanen "Om eventet".

  • Om eventet
  • Oplægsholdere (keynotes)
  • Tid og sted
  • Mere info

Sørg for at være med, når de tre oplægsholdere fortæller om BroPas og hvordan et dedikeret miljø kan hjælpe med at give et unikt udgangspunkt for ivætksætteri inden for cirkulær økonomi. 

BroPas er et af Holstebro Kommunes bidrag til realisering af FN’s 17 verdensmål.

Iværksættermiljøet BroPas med udgangspunkt i cirkulær økonomi og innovation skal skabe ny vækst, arbejdspladser og erhvervsudvikling.

Ved hjælp af partnerskaber og cirkulære forretningsmodeller vil BroPas være stedet, hvor iværksættere og virksomheder kan få adgang til fokuseret og specialiseret viden, værksteder og cirkulære genbrugsmaterialer samt adgang til vejledning og kapitalfremskaffelse.

Susanne Toftegaard Hansen, Erhvervs- og Turismechef Holstebro Kommune

Susanne Toftegaard Hansen er en bærende drift kraft i Holstebro Kommunes erhvervsliv og har en kæmpe erfaring med erhvervs- og iværksættermiljøer, qua hendes snart 10 år som Erhvervs- og Turismechef i kommunen. 

Anne Poulsen, BroPas

Medejer af TrÆls Anne Poulsen er en af de grundlæggende medlemmer bag Hedensted projektet ComPas og nu også konsulent på Holstebro kommunes projekt BroPas. Annes rejse med iværksætteri i en cirkulær kontekst, gør hende til en utroligt værdifuld sparringspartner for BroPas og dets deltagende start up virksomheder.

Stig Ladefoged, Den Plantebasserede Sygeplejerske

Stig Ladefoged er uddannet sygeplejerske med speciale i livsstilsmedicin og certificeret i plantebaseret ernæring. Under sin uddannelse satte han sig for at finde forskningens svar på den sundeste kostform. Han fandt svaret – vi bør spise mere plantebaseret. Med flere tusinde forskningsartikler i rygsækken besluttede Stig sig for at gribe sin sygeplejeuddannelse anderledes an. Som den første sygeplejestuderende i Danmark, skrev han sit afsluttende speciale om sin egen virksomhed – døbt Den Plantebaserede Sygeplejerske. Igennem foredrag, blogindlæg, livsstilssamtaler og workshops udøver han i dag en anderledes form for sygepleje med sin virksomhed.

Eventet er afholdt.

Eventet er afholdt

Kontaktpersoner

Susanne Toftegaard Hansen