GEW arrangement

Dos and Don'ts ved ApS

V. Beierholm Statsautoriseret Revisionspartnerselskab

Eventet er afholdt
Strategi
Funding
Andet

Når du etablerer et ApS begrænser du din økonomiske forpligtelse i virksomheden og hæfter som udgangspunkt kun for det indskud, der er foretaget i forbindelse med etablering af selskabet. Der er dog udgifter og krav forbundet med at etablere og drive et selskab, og du må under ingen omstændigh...

Læs mere i fanen "Om eventet".

  • Om eventet
  • Oplægsholdere (keynotes)
  • Tid og sted
  • Mere info

Når du etablerer et ApS begrænser du din økonomiske forpligtelse i virksomheden og hæfter som udgangspunkt kun for det indskud, der er foretaget i forbindelse med etablering af selskabet. Der er dog udgifter og krav forbundet med at etablere og drive et selskab, og du må under ingen omstændigheder hæve penge fra virksomheden til privat brug. 

På webinaret Dos and Don'ts ved ApS gennemgår vi fordele og ulemper ved at drive virksomhed i selskabsform, risici ved at lade være og alternative virksomhedsformer. 

Deltag og lær hvorfor dit valg af virksomhedsform kan få afgørende økonomisk og forretningsmæssig betydning for virksomhedens vækst og udvikling. Du får selvfølgelig også lejlighed til at stille spørgsmål og få konkrete svar om netop din virksomhed.

Joachim Laumark Stephansen, statsautoriseret revisor hos Beierholm i Aarhus

Jesper Resdal Thomsen, statsautoriseret revisor og partner hos Beierholm i Aarhus

Eventet er afholdt.

Eventet er afholdt

Kontaktpersoner

Heidi Rørholm
hrl@beierholm.dk
Tlf. 87325774