Hold dig opdateret!

Tilmeld dig Danske Iværksætteres nyhedsbrev, og få de seneste nyheder om aktiviteter og events fra GEW Danmark og GEW-netværket direkte i din indbakke.

Nyhedsbrev
Navn
Navn
Fornavn
Efternavn

Privatlivspolitik

I vores privatlivspolitik kan du læse, hvordan vi behandler dine personoplysninger, og hvordan vi sikrer en forsvarlig og gennemsigtig behandling af dem. Vi er organiseret som forening, og vores kontaktoplysninger er følgende:

Danske Iværksættere

Nicolai Eigtveds Gade 24
1402 København K

Tlf.: +45 50 47 08 62
Mail: kontakt@dkiv.dk
CVR: 10172942

På denne side kan du læse mere om, hvordan de registrerede oplysninger håndteres, når du tilmelder dig som bruger, til arrangementer, besøger hjemmesiden www.gew.dk eller bruger de initiativer og services, som der tilbydes fra websitet. Denne privatlivspolitik og databehandling gælder udelukkende for hjemmesiden www.gew.dk.

Introduktion

Danske Iværksættere er ansvarlig for koordinering med bl.a. samarbejdspartnere og medarrangører til diverse events, arrangementer, konferencer samt nyheder og andet indhold til platformen Gew. Danske Iværksættere er en non-profit forening, der har til formål at fremme virksomheder og iværksættere i Danmark.

Brug af websitet gew.dk

Når du bruger hjemmesiden www.gew.dk behandler vi følgende personoplysninger: navn, e-mail og telefonnummer. Stilling og virksomhed er frivilligt at oplyse, og behandles kun hvis det er indtastet. Formålet med indsamling af personoplysninger er at yde den bedst mulige service overfor vores medlemmer, som bl.a. inkluderer opdatering omkring arrangementer og udsendelse af nyhedsmails. Vi måler trafik og brugeradfærd på gew.dk for at kunne optimere og skabe den bedste brugeroplevelse for de besøgende på hjemmesiden. Til dette formål anvender vi Google Analytics, der indsamler data og statistik om brugernes interaktion med hjemmesiden. Du kan altid frabede dig Google Analytics ved at besøge: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout. Vi benytter desuden Meta-pixel på gew.dk, for at kunne spore effekten af betalt annoncering.

Formål med indsamling af personoplysninger

Vi indsamler personoplysninger for at kunne optimere brugeroplevelsen af indhold, arrangementer, konferencer og hjemmeside. Vi indsamler almindelige personoplysninger: fornavn, efternavn, telefonnummer og e-mail. Stilling og virksomhed er frivilligt at oplyse. Oplysningerne opbevares indtil en person framelder sig vores database eller højst 24 måneder efter formålet er opfyldt, hvorefter data slettes. Vi indsamler personoplysninger fra dig i følgende tilfælde:

  • Når du tilmelder dig et arrangement eller et nyhedsbrev.

Når du abonnerer på nyhedsbrev

Vi indsamler kun de nødvendige oplysninger for, at du kan tilmelde dig vores aktiviteter. Dine data vil ikke blive delt med andre.

Beskyttelse af personoplysninger

Vi følger persondataloven og opbevarer personlige oplysninger sikkert og fortroligt. Vi benytter os af computere og servere med begrænset adgang, som er placeret under sikrede og kontrollerede faciliteter. Vi tester og overvåger løbende vores sikkerhedsforanstaltninger for at sikre alle foranstaltninger lever op til de forsvarlige krav, under hensyntagen til at sikre vores brugeres oplysninger.

Markedsføring

Personoplysninger anvendes til tilpasning af vores markedsføringsbudskaber, som vi sender via nyhedsbreve til vores brugere. Foruden markedsføringsbudskaber bruger vi personoplysninger til at kommunikere med dig angående de kursusforløb og serviceydelser, som vi leverer. Kommunikationen kan foregå via telefon, e-mail eller SMS.

Dine rettigheder

Ifølge lovgivningen har du rettigheder i forhold til vores behandling af oplysninger om dig:

Du har ret til at få indsigt i de oplysninger, som vi behandler om dig. Du har ret til at rette dine oplysninger. Du har ret til at få urigtige oplysninger om dig selv rettet. Du har derudover også ret til at få slettet oplysninger om dig eller få behandlingen af dine personoplysninger begrænset. Du har i visse tilfælde ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine personoplysninger.

Hvis du vil gøre brug af dine rettigheder, skal du kontakte os. Se kontaktinformation nedenfor.

Danske Iværksættere
Nicolai Eigtveds Gade 24
1402 København K

Mail: kontakt@gew.dk