Hold dig opdateret!

Tilmeld dig Danske Iværksætteres nyhedsbrev, og få de seneste nyheder om aktiviteter og events fra GEW Danmark og GEW-netværket direkte i din indbakke.

Nyhedsbrev
Navn
Navn
Fornavn
Efternavn

GEW 2024

Om Global Entrepreneurship Week

Global Entrepreneurship Week (GEW) er en årlig non-profit iværksætterindsats, også kendt i Danmark som Danmarks Iværksætteruge. I mere end 15 år har Danmark deltaget i denne globale begivenhed, der sætter fokus på iværksætteri og innovation. Globalt er GEW repræsenteret i mere end 200 lande, og initiativet er iværksat af den amerikanske organisation Kauffman Foundation. Formålet med GEW er at fremme entreprenørskab og vækst på verdensplan, hvilket gør det til en af de største globale begivenheder inden for iværksætteri.

Global Entrepreneurship Week Denmark

Som en vigtig del af det globale netværk har Global Entrepreneurship Week Denmark udviklet sig til at være Danmarks største iværksætterfestival. Med over 150 events spredt over hele landet tilbyder ugen en platform for iværksættere, erhvervsfolk og innovatører til at netværke, dele idéer og skabe nye forretningsmuligheder.

Om arrangøren

Danske Iværksættere har siden 2016 været projektorganisationen bag GEW Denmark. Med støtte fra Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse og andre samarbejdspartnere koordinerer Danske Iværksættere netværket af over 120 organisationer og virksomheder, der er involveret i at skabe events over hele landet i Iværksætterugen. Derudover er de arrangør af det officielle åbningsevent for Global Entrepreneurship Week Denmark.

Sekretariatet

Maria Grongstad

Projektleder
E-mail: maria@dkiv.dk
Tlf.: +45 42 16 14 36 

Simone Skovshoved

Politik, Partnerskaber & Presse
E-mail: simone@dkiv.dk
Tlf.: +45 27 11 13 88 

Thomas Bøgh Rasmussen

Juniorkonsulent
Email: thomas@dkiv.dk
Tlf.: +45 60 24 79 11 

David Westergaard

Praktikant
Email: david@dkiv.dk