Hold dig opdateret!

Tilmeld dig Danske Iværksætteres nyhedsbrev, og få de seneste nyheder om aktiviteter og events fra GEW Danmark og GEW-netværket direkte i din indbakke.

Nyhedsbrev
Navn
Navn
Fornavn
Efternavn

GEW 2024

Messestande

Som en del af åbningskonferencen vil der være et messeområde, hvor du kan møde startups, investorer og virksomheder, der præsenterer deres arbejde ved egne stande. Messeområdet er åbent fra kl. 12.00 til 16.30. Se et overblik over udstillerne nedenunder. Opdateres løbende.

OVERSIGT

Messestande

SHIPMIND

ShipMind is an advanced logistics collaboration and management platform designed specifically for beneficiary cargo owners. Unifies diverse logistics suppliers and parties into a single platform, covering the entire supply chain from procurement to delivery.

Delivers comprehensive visibility into shipment progress, location, documentation, and carbon footprint on a single system. Reduces manpower, logistics costs, and unexpected expenses like demurrage, detention, and truck waiting, and ensures supply chain resilience, ensuring smoother operations and minimizing disruptions.

OK Energy Solutions

OK Energy Solutions er en teknisk rådgivningsvirksomhed med stor erfaring og ekspertise inden for energieffektivisering, energianalyse, CO2-reducerende initiativer og ESG-rapportering. Vi samarbejder med landbaserede og maritime virksomheder og leverer praktiske løsninger, der fremmer bæredygtig energibrug og ansvarlig forretningspraksis.

Vi støtter virksomheder i deres bæredygtige udvikling og omstilling ved at gennemføre energianalyser af virksomheder og skibe for at identificere rentable indsatsområder, der kan videreudvikles.

Coatable

Coatable tilbyder innovative løsninger til forbedret ydeevne, levetidsoptimering og øget sikkerhed for maritime og offshore ventilationskanaler. Vores produkter er baseret på unikke, coating-formuleringer, der giver betydelige fordele for vores kunder. 

Vores coating er brandhæmmende, og begrænser spredningen af røg og ild, i tilfælde af brand. Dette giver bedre muligheder for at kontrollere branden, og reducere eventuelle materielle skader og alvoren af brandhændelsen, det fremmer både menneskers sikkerhed og økonomiske besparelser.

Vesops

VesOPS leverer beslutningsstøtte systemer der understøtter brændstofbesparende sejlads ved hjælp af dataanalyser, der giver vejledning i at reducere udgifterne ved drift af skibene. VesOPS hjælper desuden med at sikre at ejere og operatører af skibe overholder de gældende emissionsregler udstukket af EU og IMO. 

VesOPS løsningen leverer et overblik over en flåde af skibes GHG udledninger og giver beslutningsstøtte til brugerne på land og om bord med henblik på at reducere udledninger igennem forbedringer af skibenes design og ved at optimere deres operationer. 

UVIsion

UVision er et innovativt teknologifirma, der har specialiseret sig indenfor avancerede løsninger til undervandsinspektion. Vores hovedprodukt – UScanner – er en 3D-undervandsskanner som benytter højkvalitetsbilleder og præcise positioneringsdata til lave 3D-punktskyer and fotogrammetri. 

Hos UVision stræber vi efter at revolutionere markedet for undervandsinspektioner ved at levere nøjagtige og fotorealistiske 3D-modeller af emner under vand. Samtidig sikrer vi os for, at  vores løsninger er tilgængelige til en overkommelig pris. 

AR-Simply

AR-Simply revolutionerer vedligeholdelse og samling af industrielt maskineri og udstyr. Vi genkender maskiner i den virkelige verden og transformerer traditionelle manualer til interaktive augmented reality guides til direkte anvendelse på maskinen, hvilket giver teknikere mulighed for at arbejde smartere og hurtigere. Vores platform integrerer realtids-identifikation af reservedele, trin-for-trin instruktioner og automatisk dokumentation af processer, hvilket sikrer præcis og effektiv opgaveløsning.

AR-Simply giver teknikere overblik over ukendte maskiner, reducerer fejl og minimerer nedetid.

Blue tech center

Vores vigtigste fokus er de maritime virksomheder på Fyn. Med udgangspunkt i deres behov arbejder vi på at samle den maritime branche på Fyn omkring udvikling og implementering af blå og bæredygtige teknologier. Vi faciliterer lokale netværk på tværs af relevante aktører inden for den maritime branche, eksempelvis virksomheder, kommuner og uddannelsesinstitutioner og skaber aktiviteter, der tilbyder ny viden, kompetenceudvikling og faglig sparring. 

Med lokalt afsæt og fynsk indsigt er vi med til at sikre en både bæredygtig og konkurrencedygtig maritim branche på Fyn. 

Flume tank north Sea

Prøvetanken i Hirthals er Europa´s største strømningstank, som udfører test, demonstration, undervisning mm. indenfor fiskeri, akvakultur, offshore og anden undervandsteknologi. Med en bred vifte af anvendelsesmuligheder kan tanken derfor tilpasses specifikke testbehov. Vi deltager løbende i innovative forsknings- og udviklingsprojekter i samarbejde med forskere og vore kunder. Tanken er siden oktober 2023 drevet af Flume Tank North Sea A/S, et datterselskab af Nordsøen Forskerpark. 

Vi arbejder på at øge synligheden for denne unikke simuleringstank og ønsker at tiltrække nye kunder. 

Kanda

I Kanda udvikler vi digitale simulatorer og GWO-kurser i VR primært til vind industrien og den maritime sektor. Vores virtuelle træningsplatform tilbyder skalerbare digitale simulatorer, der muliggør teamwork og hands-on træning frakoblet tid og sted.

Vi hjælper markedsledende kunder som Siemens Gamesa og General Vernova til at skalere deres forretning med digitale simulatorer, der reducerer omkostninger, rejsetid og den tilhørende Co2-udledning. Vores standard GWO-kurser er tilgængelige på en fleksibel abonnementsmodel og er certificerbare til industriens standarder.

AeroTak

Aerotak er et førende dansk ingeniørrådgivningsfirma med speciale i Computational Fluid Dynamics (CFD). Aerotak har et stærkt fokus på søfarts- og shippingindustrien, hvor der leveres avancerede CFD-simuleringer, som optimerer fartøjers ydeevne, reducerer brændstofforbrug og forbedrer driftseffektivitet. 

Aerotak betjener også en bred vifte af industrier som Life Science, Process Engineering, Automotive, Renewable Energy og Construction. Ved at udnytte deres ekspertise inden for både væske- og termodynamik er virksomheden i stand til at adressere komplekse udfordringer og hjælpe virksomheder med at visualisere og implementere bæredygtige løsninger. 

upteko

Upteko blev grundlagt i 2018 med det formål at udvikle droneapplikationer til offshore- og den maritime sektor. I dag har Upteko kontorer i København, Odense og Skanderborg. Kernen i Upteko er at bruge vores kreativitet og initiativ til at blive førende inden for droneindustrien.

For at kunne udvikle de mest passende løsninger til branchens behov sætter vi stor pris på samarbejde og samskabelse med eksterne parter. Gennem flere års dedikeret og tæt samarbejde med kunder, udbydere af supplerende aktiver og endda konkurrenter har vi været i stand til at danne uvurderlige partnerskaber inden for den professionelle industri, regeringen og den maritime on/offshore-sektor.

Searchmaster

Searchmaster – Intelligent and lifesaving searchlight er en privat ejet virksomhed grundlagt i 2019 af Søren og Marianne Mogensen. Parret ejer også et andet firma, Seamaster – Marine Elektronik, som de grundlagde i 1999. 

Søren Mogensen har en omfattende erfaring inden for den maritime branche, hvor udvikling er blevet en af hans store hobbyer. Med støtte fra Innovationsfonden blev den første Searchmaster-prototype udviklet på et år. En sidste øjebliks ansøgning til Maritime Stars og oprettelsen af et Advisory Board blev afgørende for Searchmasters succes, og i dag er virksomheden ved at etablere sig som en stærk leverandør af den livredende, intelligente søgeprojektør.

Renable

Renable arbejder indenfor cirkulær økonomi og procesoptimering via kunstig intelligens samt track & trace. Vores primære formål er at skabe en transparent, radikalt åben og dokumenterbar proces indenfor recirkulering af materialer, startende med ophugning og genanvendelse af stål og andre materialer fra maritime industrier. Når processen indenfor de maritime industrier er optimeret vil vores metode kunne anvendes i en lang række andre industrier. 

Målet er, at alle led i ophugning og genanvendelse af materialer håndteres ansvarligt, dokumenterbart og effektivt, med betydelig reduktion af både udledninger og omkostninger. Slutresultatet er cirkulære materialer til grønne industrier.

cliin robotics

Hos CLIIN Robotics mødes innovation med industriforvandling. Vi specialiserer os i avancerede magnetiske robotter, der gør det muligt at nå det umulige. Vores mission er at levere alsidige robotløsninger, der omdefinerer sikkerhed og bæredygtighed på tværs af industrier.

Vi excellerer i rengøring af lastrum og skrog samt opbevaringstankrengøring. Vores fjernbetjente robotter opererer med høj præcision og kan tilpasse sig forskellige overflader og forhold, hvilket sikrer en grundig rengøring uden behov for kemiske midler. Ved kun at bruge vand kan vi minimerer den miljømæssige påvirkning og bidrage til en mere bæredygtig praksis i den maritime industri.

no-drown

I Danmark, Norden og i Vesteuropa er der for mange som drukner, når de utilsigtet falder i vandet fra havnekaj, marina eller promenade… et tragisk problem som no-DROWN adresserer.

Som en innovativ startupvirksomhed fokuserer vi på alarmering og aktivering af rette tiltag, ved potentielle drukneulykker. Netop nu udvikles vores første produkt, der kan gøre en livreddende forskel for personer, der falder fra land til vand. Det patentansøgte system sikrer, at der hurtigt og effektivt rekvireres hjælp fra alarm 112, fra telefoner i nærheden og helt lokalt med lys og lyd. 

Kom endelig forbi vores stand og hør mere om no-DROWN

crestwing

Crestwing er en pioner inden for bølgeenergisektoren, hvor vi arbejder målrettet mod at udvikle bæredygtige løsninger. Vi mener, at bølgeenergi er den manglende brik i vores fremtidige energiforsyning. Ved at kombinere sol-, vind- og bølgekraft kan vi skabe en komplet og bæredygtig energiløsning. Bølgeenergi er endnu ikke bredt anerkendt eller kommercialiseret.

Som iværksættere i en ny branche har vi opnået erfaring i at fremme teknologien og konstant drive virksomheden fremad. Det er værd at arbejde på, da vi tror, vi har en fantastisk teknologi.

EVstinguish

EVstinguish ApS beskæftiger sig med udvikling af EV-X: et brandteknisk redskab designet til at håndtere brand i elbiler ombord på færger, og andre steder, hvor plads er en mangelvare. EV-X sikrer effektivt elbiler mod at genantænde efter slukningsarbejdet er udført. Redskabet kan indsættes alle steder, hvor røgdykkere kan nå hen med en brandslange, og den er et økonomisk attraktivt alternativ til nuværende løsninger, der i dag benyttes på land. 
 
Vores vision er at garantere sikkerheden under overgangen til elbiler. 

trade council

Trade Council er en del af Udenrigsministeriet, der har til formål at assistere danske og internationale virksomheder med eksport- og investeringsfremmende tjenester.

Vores eksportfremmende tjenester omfatter eksportvejledning samt innovations- og internationaliseringsløsninger for danske virksomheder, der ønsker at ekspandere i udlandet. Gennem vores globale netværk understøtter vi væksten i dansk eksport og fremmer internationale partnerskaber, der er med til at styrke Danmarks position på verdensmarkedet.

norsea denmark

NorSea Denmark har siden 1974 drevet Danmarks største energiforsyningsbase. Vi tilbyder fleksible og innovative løsninger inden for logistik, serviceydelser i forsyningsbaser samt kontor- og lagerløsninger. NorSea Denmark står bag visionen om Energy Tower, Nordens vigtigste arbejdsplads og et vartegn for den grønne omstilling. Energy Tower skal skabe et hub for innovative virksomheder inden for vedvarende energi og fungere som base for førende teknologivirksomheder i Esbjerg Havn.

Vores mål er, at Energy Tower skal skabe rammerne for tværfaglige samarbejder, der er nødvendige for at nå vores klimamål, og blive Nordens ankerpunkt for en grøn fremtid.

maritime stars

Maritime Stars er et acceleratorprogram for Danmarks bedste startups med innovative løsninger til den maritime branche. Projektet har kørt med stor succes i flere år, og bag projektet er Erhvervshusene og Danske Maritime – projektet støttes økonomisk af Den Danske Maritime Fond. 

Maritime Stars bakkes op af ca. 50 etablerede maritime virksomheder og organisationer fra hele Danmark – udstyrsproducenter, rederier, værfter og havne. Hvert år bedømmer disse virksomheder 10 kandidater, der får mulighed for at pitche for dem. De 5 bedste udvælges til et 7-måneders acceleratorforløb med 1:1 møder, camps, advisory board-forløb og co-create projekter med partnere fra den maritime industri.

Stonereefs a/s

Stonereefs A/S har specialiseret sig i at udvikle 3D-printede betonrev, designet til at genoprette og styrke biodiversiteten i marine miljøer – uden at forstyrre den daglige havneaktivitet. Gennem tæt samarbejde med førende havbiologer har Stonereefs skabt skræddersyede rev-moduler, der efterligner naturlige habitater og genopbygger tabte levesteder for fisk, alger og andre organismer.

Disse rev-moduler kan integreres i eksisterende strukturer som havnefronter og spunsvægge, hvilket gør dem til en bæredygtig løsning for virksomheder og kommuner, der ønsker at tage ansvar for naturen. Stonereefs er en effektiv og omkostningsbevidst metode til at forbedre den blå biodiversitet

LASER CLEAN

Laser-Clean tilbyder en avanceret løsning inden for photonisk afrensning ved brug af laserteknologi. Denne miljøvenlige teknik er ideel til at rense en bred vifte af materialer. Vores laser maskiner kan fjerne alt lige fra maling og rust til at præcist eliminere noget så fint som en blyantstreg fra papir. Laserens præcision og styrke gør den velegnet til krævende industrier, herunder offshore, marine samt olie- og gassektoren, hvor miljøhensyn og sikkerhed er afgørende.

Derudover reducerer laserrensning behovet for kemikalier og slidende materialer, hvilket mindsker affald og beskytter arbejdsmiljøet. Teknologien sikrer, at både operatøren og det rensede materiale udsættes for minimale påvirkninger.

dacoma

Dacomas patenterede Airkeel-stabilisatorer øger maritime fartøjers stabilitet markant. Dermed reducerer de risikoen for søsyge og forbedrer besætningens sikkerhed og komfort ombord på både besætnings- og arbejdsfartøjer. Airkeel-stabilisatorerne er designet til at være energieffektive og kan (retro-)monteres på alle typer fartøjer op til 40 meter i længde, herunder CTV-katamaraner. De fungerer ved alle hastigheder, selv i tomgang, og kan trækkes tilbage for at reducere dybgangen. 

Det primære element er et luftfyldt vedhæng monteret på undersiden af fartøjet, som skaber en pendulbevægelse, der modvirker rullende bevægelser og holder fartøjet stabilt.  

mevstar

MEVStar er førende inden for nye, effektive og kompakte mellemspændings power converter løsninger til det maritime. Vi udvikler banebrydende shorepower- og batterilade systemer til skibe, færger og arbejdsbåde, som er enestående ift. deres lave drifts- og installationsomkostninger. Vores flagskibsprodukter, de Silicon Carbide (SiC) MOSFET-baserede AC-DC, DC-DC og DC-AC convertere, repræsenterer et markant fremskridt i energieffektivitet og pålidelighed i maritime applikationer. 

Vores convertere integreres problemfrit med mellemspændingsbatterier og spiller en afgørende rolle i at fremme bæredygtig transport i den maritime industri. 

blue atlas robotics

Blue Atlas Robotics baner vejen for fremtidens maritime inspektioner med vores Sentinus-platform, der automatiserer visuelle undervandsinspektioner og leverer en alsidig og effektiv løsning til dataindsamling.

Sentinus sikrer en problemfri betjening og implementering, hvilket positionerer Blue Atlas som markedsleder inden for indsamling af visuelle data, samtidig med at den optimerer den operationelle process. Sentinus leverer ikke kun inspektionsdata, men fungerer også som fundamentet for digitale 3D-modeller, idet den afhjælper driftsmæssige ineffektivitet ved at understøtte en transformation fra timers videooptagelser og traditionelle rapporter til interaktive og værdifulde digitale 3D-modeller af undervandsaktiver.

inside risk consulting

Inside Risk Consulting er specialiseret i at beskytte virksomheder mod insidertrusler og industrispionage fra konkurrenter og fremmede stater. Vi hjælper med at udvikle og implementere robuste sikkerhedsstrategier og procedurer, der beskytter mod spionage fra interne og eksterne aktører. Ved at samarbejde med os kan din virksomhed sikre, at jeres fortrolige oplysninger om produktudvikling, fremstilling og salgsstrategi forbliver beskyttet. Vi uddanner medarbejdere i at opdage og forhindre insidertrusler, hvilket reducerer risikoen for lækage af følsom information. 

Vi arbejder på at skabe en stærk sikkerhedskultur, hvor sikkerhedsbevidsthed er i fokus i hele organisationen, så I kan fokusere på vækst og innovation uden bekymringer om spionage. 

oquam

Innovation skal ikke overlades til tilfældigheder. Med vores softwareplatform, Taliz, og vores simuleringsspil kan I træne og forbedre jeres evne til at innovere. Taliz guider jer gennem komplekse udfordringer og hjælper med at skabe løsninger inden for alt fra nye serviceydelser til forretningsmodeller og tekniske innovationer – altid med fokus på bæredygtighed og udvikling af grønne maritime forretningsmodeller. 

Hos Oquam hjælper vi organisationer med at udvikle og systematisere deres innovationsprocesser, så I ikke blot genererer gode ideer – men også udvælger og implementerer de bedste af dem. 

oculare

OCULARE Systems arbejder på at udvikle en løsning, der kan redde liv til søs. Vores mål er at opnå dette gennem vores innovative redningsrobot, som er designet til at eliminere risikoen for drukneulykker i havne, kanaler og søer. 

Redningsrobotten er udstyret med den nyeste teknologi, til at spore og redde personer i vandet. Gennem maskinlæring skelner robotten præcist, så den er i stand til finde mennesker i vandet, og gennem anvendelsen af neurale netværk, kan robotten hurtigt identificere og redde personer.

aaveq robotics

Hos Aaveq Robotics udvikler vi førerløse både, der er designet til at sejle i arktiske forhold og håndtere logistik mellem byer og mindre bygder. Vi fokuserer i første omgang på at løse affaldsproblematikken i Grønland ved at stoppe den uendelige vækst af lossepladser i de mindre bygder, hvor det ofte hverken er effektivt eller muligt at sende større bemandede skibe til at indsamle affaldet.

Aaveq Robotics’ innovative løsning kan revolutionere affaldshåndteringen i Arktis og bidrage til en mere bæredygtig fremtid i Grønland. 

dockme

DockMe har udviklet en app der vil gøre det nemmere for sejlere, havne og havnearbejdere at danne et overblik over ledige pladser i havnen. Appen forenkler planlægning og fjerner tvivl om tilgængelige havnepladser. Betalingssystemet er automatiseret, så du slipper for gamle billetautomater og manuelle tjek over betalte pladser. Systemet markerer automatisk betalte pladser og sender påmindelser ved manglende betalinger.

Systemet kan nemt integreres med eksisterende løsninger, så alle får glæde af den nye teknologi. 

Harco Heavy Lifting

Tekst kommer snart.

Viking Life-Saving Equipment

Tekst kommer snart.

flowpoint aps

Tekst kommer snart.

Bionic System solutions

Tekst kommer snart.

sternula

Tekst kommer snart. 

crs

Tekst kommer snart.

SH group

Tekst kommer snart.

esmar

Tekst kommer snart. 

emri a/s

Tekst kommer snart.

nautimated og dansk ve projekt

Tekst kommer snart.

DFDS

Tekst kommer snart. 

alfa laval

Tekst kommer snart.

osk design

Tekst kommer snart.

Blue water shipping

Tekst kommer snart. 

cargokite

Tekst kommer snart.