Skrevet af: Christina Vinter
28 aug 2018

Du kan nu oprette dit arrangement til årets iværksætteruge på gew.dk

Der er knap tre måneder til årets iværksætteruge den 12.-18. november, hvor op mod 250 arrangementer løber af stablen over hele landet og engagerer op mod 30.000 mennekser. Iværksætterugen er populær, og det er en uge, hvor der bliver skabt nye løsninger, netværk og hvor debatter og oplæg giver alle inspiration til at arbejde bedre sammen om årets tema. 

I år er temaet de 17 verdensmål - for bæredygtig udvikling, der blev vedtaget af FN i 2015, og det tegner til at blive en uge fyldt med gode initiativer. 

Her på gew.dk bliver alle arrangementer i løbet af ugen samlet, og ønkser du at afholde et arrangement i forbindelse med iværksætterugen, er det nu muligt at logge ind og tilføje sit arrangement, så det bliver synligt for alle, og så du nemmere opnår tilmeldinger. 


Sådan opretter du dit arrangement
Du sætter selv rammerne for det arrangement, du vil afholde, og du bestemmer, om det skal være et oplæg, en debat, et panel, netværk eller noget helt femte. Så længe du beskæftiger dig med Verdensmålene, og arrangementet er gratis at deltage i. Resten er helt op til dig, men vi sørger for, at alle der er interesserede i Iværksætterugen kan finde dit arrangement på her på siden.

Hvis du vil oprette et arrangement, skal du have et personlig login. Har du et login fra sidste år, kan du benytte det, og har du brug for et nyt login, kan du indtaste dine kontaktoplysninger på gew.dk/vaer-med. Herefter vil du inden for et par dage modtage et login og en vejledning til, hvordan du gør. Du kan oprette din arrangement fra i dag og frem til iværksætterugens startskud den 12. november 2018.

Hvad enten du er iværksætter, har en lille eller større virksomhed, er du velkommen til at deltage i iværksætterugen og afholde et arrangement

Hvis du vil læse mere om formålet med årets tema kan du læse det i artiklen her: Temaet for årets Iværksætteruge skal skabe værdi, viden og udvikling for startups

Har du spørgsmål, kan du altid kontakte Iværksætterugen på kontakt@gew.dk