GEW arrangemnet

Start som selvstændig - sådan gør du!

V. Krifa Erhverv og samarbejdspartnere

Arrangementet er afholdt.
De unge
Forretningsudvikling
Inspiration
Iværksættere
Kom i gang
Markedsføring og salg
Rådgivning
Andet

Drømmer du om at starte egen virksomhed og ønsker at vide, hvordan du griber det an? Så er du kommet til rette sted. På dette webinar får du råd og vejledning om, hvordan du griber processen an. Hvor skal jeg registreres henne? Er der behov for tilladelser? Forsikringer og pension – som selv...

Læs mere i fanen "Om arrangementet".

  • Om arrangementet
  • Oplægsholdere (keynotes)
  • Tid og sted
  • Mere info

Drømmer du om at starte egen virksomhed og ønsker at vide, hvordan du griber det an? Så er du kommet til rette sted. På dette webinar får du råd og vejledning om, hvordan du griber processen an. Hvor skal jeg registreres henne? Er der behov for tilladelser? Forsikringer og pension – som selvstændig? Momsregistrering, selskabstyper og finansiering – mange relevante spørgsmål og begreber fra den selvstændige verden. Få hjælp til at finde vejen gennem denne jungle! Hvilke ting SKAL du bare have styr på, og hvilke kan komme i orden hen ad vejen? Virksomhedsrådgivere Steen Petersen og Jan Fredensborg fra Krifa Erhverv rådgiver dagligt masse af mennesker om netop dette emne. Et webinar er et online foredrag, som du kan følge fra stuen, sommerhuset eller caféen. Rent teknisk kan alle være med. Du skal blot have en computer, tablet eller smartphone med adgang til internettet. Vi sender dig et link, som du skal bruge, når webinaret finder sted - det kan ikke være lettere. Undervejs i webinaret kan du se og høre oplægsholderne og også chatte med dem plus de øvrige deltagere. Skynd dig at opleve et webinar – meld dig til allerede i dag.

Steen Petersen og Jan Fredensborg, rådgivere i Krifa Erhverv. Steen Petersen er virksomhedsrådgiver i Krifa Erhverv, hvor han dagligt rådgiver om start og drift af selvstændig virksomhed. Han har fingeren på pulsen, og har selv mange års erfaring som selvstændig. Jan Fredensborg er også virksomhedsrådgiver i Krifa Erhverv og har tidligere mange års erfaring som A-kassekonsulent. Start og drift af selvstændig virksomhed har også betydning for tilknytning og eventuelle ydelser fra A-kassen.

Arrangementet er afholdt.

Læs mere og tilmeld dig på arrangørens hjemmeside

Læs mere

Kontaktpersoner

Jan Fredensborg
jaf@krifa.dk
Tlf. 72277800
 
 

Få den hjælp du søger
til dine digitale udfordringer

Ring alle hverdage
mellem kl. 8.00-20.00.

Ring på 70 13 03 13

Du kan også skrive en mail

Tag kontakt nu
- Læs mere her

Et initiativ af IVÆKST

Hotlinen er lukket.

Få den hjælp du søger
til dine digitale udfordringer

Ring alle hverdage
mellem kl. 8.00-20.00.

Ring på 70 13 03 13

Du kan også skrive en mail

Et initiativ af IVÆKST