GEW arrangemnet

IVÆRKSÆTTERENS 5 I'ER

V. HIP Iværksætterhuset

Arrangementet er afholdt.
Forretningsudvikling
Iværksættere
Konceptudvikling
Rådgivning
Strategi Ledelse

Intention - Inspiration - Intuition - Improvisation - Interaktion Vil du være en mere helstøbt iværksætter? Find ud af hvor din motivation, dine handlinger og beslutninger er funderet - hvorfor gør du, det du gør? Denne workshop giver dig inspiration og hjælper dig til at træffe de rigtige...

Læs mere i fanen "Om arrangementet".

  • Om arrangementet
  • Oplægsholdere (keynotes)
  • Tid og sted
  • Mere info

Intention - Inspiration - Intuition - Improvisation - Interaktion

Vil du være en mere helstøbt iværksætter? Find ud af hvor din motivation, dine handlinger og beslutninger er funderet - hvorfor gør du, det du gør?

Denne workshop giver dig inspiration og hjælper dig til at træffe de rigtige beslutninger i din process. Du får indsigt i hvorfor du gør som du gør - og hvad der giver mening for dig. Denne workshop giver dig mulighed for at se på din situation med friske øjne.

Workshoppen kommer rundt om:

  • Hvad vil du gerne opnå, forandre eller påvirke? Hvad driver dig?
  • Hvor kommer din energi fra? Hvad er din inspirationskilde og vigtigste dynamo?
  • Hvordan træffer du beslutninger - hvilken del af hjernen lytter du oftest til? Mavefornemmelse eller grundig overvejelse?
  • Får du effektueret din forretningside eller er du gået i stå? Handler det om vaner og adfærd, lytte til dine første indskydelser eller om at turde begå fejl?
  • Vil du gøre alting selv? Hvad siger dit personlige bagland, har du et godt team eller bruger du netværk, der kan hjælpe dig med at få tingene gjort?

 

Målgruppe:

Potentielle iværksættere, som vil finde, udforske og anspore den indre motivation og virkelyst. Herudover er workshoppen også henvendt igangværende startups, som ønsker at få fornyet energi og booste deres personlige drivkraft og incitament til at fortsætte. Workshoppen er også meget relevant for Iværksættere, som vil arbejde bevidst med work/life-balancen.

René Larsen, konsulent, Københavns Erhvervshus

Rene er oprindelig uddannet grafisk designer. Han har i mere end 15 år arbejdet med 1:1-sparring og coaching af iværksættere med fokus på forretningsudvikling, markedsføring og kommunikation. René er optaget af at skærpe bevidstheden om ”den hele iværksætter”- nødvendigheden af at fokusere på motivation, personlige ressourcer og teamwork ligestillet med faglige, tekniske og forretningsmæssige egenskaber.

Arrangementet er afholdt.

Læs mere og tilmeld dig på arrangørens hjemmeside

Læs mere

 
 

Få den hjælp du søger
til dine digitale udfordringer

Ring alle hverdage
mellem kl. 8.00-20.00.

Ring på 70 13 03 13

Du kan også skrive en mail

Tag kontakt nu
- Læs mere her

Et initiativ af IVÆKST

Hotlinen er lukket.

Få den hjælp du søger
til dine digitale udfordringer

Ring alle hverdage
mellem kl. 8.00-20.00.

Ring på 70 13 03 13

Du kan også skrive en mail

Et initiativ af IVÆKST